• 0758 145 791
  • Luni - Vineri — 10:00 - 17:00

Informaţii Utile

Cum cumpăr online?

Procedura de Cumpărare Online a produselor din magazinul online, prin adăugare în Coșul de Cumpărături:

Navigaţi pe site şi alegeţi produsele dorite. Dacă aţi găsit un produs pe care doriţi să-l achiziţionaţi vă recomandăm să faceţi comanda online. Nu durează mai mult de 5 minute!

1. Adăugaţi produsul în Coşul de Cumpărături apăsând butonul:

2. După ce aţi hotărât ce produse veţi comanda, deschideţi Coşul de Cumpărături pentru revizuire:

- În acest pas puteţi valida sau modifica, cantităţile produselor dorite, înainte de a merge la pasul următor.

- Dacă aţi modificat cantităţile dorite, nu uitaţi să actualizaţi coşul.

Cum cumpăr? - Coşul de Cumpărături

3. Pentru a trimite comanda trebuie să vă înregistraţi, să vă conectaţi în contul de client (în cazul în care v-aţi înregistrat deja) sau să completaţi datele de livrare fără înregistrarea unu cont:

- Vă recomandăm să vă înregistraţi un cont de client pentru a avea acces ulterior la istoricul comenzilor făcute în magazin. De asemenea, veţi putea face şi alte comenzi fără să mai completaţi toate detaliile de livrare sau facturare. Din contul de client puteţi urmări în timp real starea comenzilor făcute.

Cum cumpăr? - Detalii Client

- Completaţi numele şi prenumele, adresa de livrare şi datele de contact valide. Dacă aţi ales să vă înregistraţi un cont de client, acestea vor fi păstrate pentru comenzi viitoare.

- Vă rugăm să introduceţi un număr de telefon şi o adresă de e-mail valide pentru a vă putea contacta. Introducerea unor date de contact nereale va duce la ignorarea şi anularea comenzii făcute în magazinul nostru.

Cum cumpăr? - Înregistrare Cont Client

- În contul de client puteţi înregistra mai multe adrese de livrare. De asemenea, puteţi comanda ca şi persoană fizică sau ca persoană juridică (datele firmei sunt necesare pentru facturare).

Cum cumpăr? - Adresa de Livrare

4. Alegeţi metoda de livrare şi metoda de plată:

- Puteţi alege din lista de metode disponibile pe site, variantele preferate pentru livrarea şi plata produselor comandate.

- Costurile de livrare pot diferi în funcţie de locaţia dvs sau în funcţie de metoda de livrare aleasă.

Cum cumpăr? - Metoda de Livrare şi Plata

5. În acest pas puteţi revizui comanda şi datele introduse înainte de a o finaliza. Odată finalizată, comanda dvs va fi trimisă spre procesare.

Cum cumpăr? - Verificare şi Finalizare Comandă

6. După apăsarea butonului ”Trimite Comanda”, veţi primi un e-mail prin care vi se va confirmă înregistrarea comenzii.

- Veţi primi, de asemenea, şi un e-mail cu detaliile de livrare (codul AWB pentru urmărirea expediţiei, numărul de telefon al curierului).

Cum pot comanda prin telefon?

Pentru a face o comandă telefonică vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon afişate pe site, însă doar în timpul programului (Luni - Vineri — 10:00 - 17:00).
Un operator va prelua comanda dvs.


Vă mulţumim că aţi ales Amalia.ro!