Cum sa intensifici aroma unui parfum pe tot parcursul zilei

Ti-ai facut temele, ai cercetat, ai incercat si ai plecat la cumparaturi. Acum esti un mandru proprietar al unei colectii de parfumuri deosebite, perfecte de purtat in diferite ocazii, pentru a va binedispune starea de spirit si atitudinea.

Dar te-ai intrebat vreodata daca obtii maximul din aceste parfumuri pretioase?

Nu iti face griji! Iti vom oferi informatii despre cele mai eficiente trucuri pentru a prelungi aroma unui parfum pe parcursul intregii zile.

Pulverizeaza pe punctele cu puls

Aceste puncte sunt prietenii tai cand vine vorba de longevitatea parfumului. Pastreaza aroma parfumului intreaga zi, folosind acest truc simplu, dar atat de eficient si oamenii din jurul tau vor fi uimiti de intensitatea parfumului pe care tu il folosesti zi de zi.

Alege momentul potrivit pentru a pulveriza parfumul

Momentul potrivit, cand vine vorba de parfum, este la fel de important ca aroma insasi.

Te-ai intrebat daca urmezi pasii potriviti cand te pregatesti sa iesi in oras?

Cel mai bun moment de a pulveriza parfumul este imediat dupa ce iesi din baie si inainte sa puneti hainele pe voi. De ce? Umiditatea din piele va „bloca” mirosul parfumului. In plus, nu va trebui sa iti faci griji pentru petele de parfum pe haine!

Parfumeaza parul pentru o nota suplimentara de feminitate

Te-ai intrebat intotdeauna de ce unele femei primesc complimente din partea tuturor barbatilor atunci cand isi scutura parul?

Totul este in parfum! Iata cum se face: pulverizati putin parfum pe pieptene, asteptati sa se evapore alcoolul si apoi piaptana parul.

Acest truc mic primeste toate pretioasele note de parfum chiar de la radacini pana la varfurile parului, eliminand efectul daunator al alcoolului care este in parfumuri!

Știm cu totii ca trebuie sa evitam pulverizarea parfumului pe haine deoarece le va pata. Cum sa obtii acel miros divin asupra lor, fara a distruge tesaturile delicate? Este usor!Pulverizati doar cateva picaturi din parfumul preferat pe un servetel si lasa-l in dulap. Rezultatul – mirosuri fabuloase pe haine!

Vrei sa ai parfumul preferat cu tine mereu, dar e atat de enervant sa tii o sticla de parfum de rezerva in geanta – e nevoie de atat de mult spatiu… Solutia? Pulverizeaza parfumul preferat pe un tampon de bumbac si pune-l in geanta si esti gata de plecare!

Daca aceste sfaturi ti-au fost de folos acum nu trebuie decat sa intri pe siteul www.monmelange.ro si sa cumperi un parfum marca Mon Melange Paris Lab, parfumuri exclusiviste premium inspirate din cele mai cunoscute marci de parfumuri dar la preturi mult mai mici.

Gasesti Extract de parfum Mon Melange Daphne, Premium Series, 100 ml, unisex, 30% uleiuri esentiale, inspirat din Tom Ford Noir de Noir la un pret de 249.99 Lei sau parfum Mon Melange Pandora, Niche Series, 35 ml, unisex, 40% uleiuri esentiale, inspirat din Xerjoff Regio la 124.99 lei

Livrarea oriunde in tara prin Sameday curier si easybox, transport gratuit la comenzile peste 200 lei.Profita de oferta monmelange.ro si achizitioneaza un parfum replica inspirat de la cele mai mari branduri de parfumuri din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *