In cautarea bradului artificial perfect

Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna, oamenii cauta sa isi impodobeasca locuinta cu cele mai frumoase decoratiuni. Tinand cont si de partea financiara, iubitorii de traditii doresc sa creeze atmosfera unui Craciun autentic. Astfel, pietele si magazinele sunt asaltate in cautarea bradului artificial potrivit.

Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru brazi artificiali, in defavoarea celor naturali. Unul dintre motive este pretul. Bradul artificial se gaseste la un pret mai scazut fata de un brad natural. Astfel, nu va trebui sa scoti prea multi bani din portofel.

Calitatea pomului artificial se cunoaste dupa sarbatorile de iarna cand se face curatenie in casa. Spre deosebire de bradul natural, cel artificial nu face mizerie si nu ii cad acele.

Alt avantaj al bradului artificial este posibilitatea de reutilizare. Odata cumparat, bradul artificial nu necesita intretinere speciala. Acesta isi pastreaza ramurile si acele intregi de-a lungul timpului, astfel incat poate fi refolosit si in anii urmatori. Pomul se amplaseaza si se strange fara prea mult efort. Ramurile se aduna una cate una imprejurul tulpinii. Fiind compact, bradul se poate depozita in casa, in garaj, in boxa sau in alte locuri uscate si ferite de razele soarelui.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa achizitionezi un brad artificial este aspectul. Producatorii de brazi artificiali au creat diferite modele care imita aspectul de brad natural. Iti poti alege favoritul dintr-o multime de tipuri, de la clasicul model de pin cu ramuri verzi, pana la bradul cu varfuri ninse si conuri estetice.

Mai exista si alte privilegii in ceea ce priveste aspectul. Datorita crengilor ramificate, bradul artificial iti ofera diverse posibilitati de aranjare si modelare pentru a se incadra perfect in spatiul casei tale, la birou sau in spatiile comerciale. Odata pozitionat bradul in camera, aceasta va fi cuprinsa de un aer festiv, plin de veselie.

Pe piata s-au introdus si pomi de Craciun artificiali cu fibra optica. Avantajul principal al acestora este lumina provenita de la fibra. In acest mod, vei scapa de grija achizitionarii decoratiunilor luminoase. Sursa de lumina este pe baza de becuri sau LED-uri. De obicei, jocul de lumini este multicolor, iar tranzitia de la o culoare la alta se produce intr-un mod placut.

O alta calitate a bradului artificial este suportul pentru sustinere. Fata de brazii naturali, cei artificiali vin la pachet cu un suport dur, din metal sau plastic. Unele modele contin suporturi mai stabile, sub forma de ghiveci.

In ceea ce priveste inaltimea bradului artificial, ai o multime de variante din care poti sa alegi. Pentru a face o alegere corecta, trebuie sa tii cont de inaltimea spatiului in care vrei sa pozitionezi bradul. In magazine vei gasi produse de inaltime mica, la 120 cm, medie la 150 cm, sau mare la 180 cm, 210 cm sau chiar 240 cm.

Indiferent de modelul pe care il alegi, vei avea parte numai de beneficii alegand un brad artificial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *