Indicii ca ai nevoie de o masina de spalat noua

Sunt putine sanse sa stiti ce trebuie sa faceti atunci cand masina dumneavoastra de spalat nu mai functioneaza

De aceea, in cele mai multe cazuri, veti alege sa contactati un tehnician in reparatii masini de spalat. In urma diagnosticului, acesta va poate spune daca masina de spalat poate si merita sa fie reparata sau daca trebuie sa va ganditi deja la o noua achizitie.

Iata 4 indicii care arata ca aveti nevoie de o masina de spalat noua

  1. Masina de spalat are mai mult de 8 ani

Acesta este primul indiciu care ar trebui sa va dea de gandit ca este cazul sa inlocuiti vechea masina cu un model mai nou. Dupa 8 ani masinile de spalat incep sa nu mai fie eficiente si sa faca tot mai multe probleme. Cu cat masina ajunge spre finalul vietii, cu atat reparatiile pentru ea sunt mai costisitoare. In plus, defectiunile apar mai des si apelati tot mai mult la un tehnician in reparatii masini de spalat rufe. Dupa un timp, o sa vi se para perfect justificat sa cumparati o masina noua, mai eficienta din punct de vedere energetic si al consumului de apa.

  1. Aveti o masina veche, cu incarcare superioara

In general, aceste masini de spalat sunt mai dificil si implicit mai scump de reparat. Un profesionist in reparatii masini de spalat Bucuresti va poate confirma acest lucru.

  1. Zgomot foarte mare

Vi se pare ca masina pare ca isi ia zborul in anumite momente? Atunci, cel mai probabil are o problema de echilibru. In mod normal, aceasta este  o situatie care se rezolva usor si nici nu necesita interventia unui specialist in reparatii masini de spalat. Trebuie doar sa pozitionati masina pe o suprafata cat mai plana. Totusi, daca problema nu se rezolva sau zgomotele incep sa se schimbe, atunci interventia unui tehnician poate fi necesara. Acesta va poate spune daca masina se poate repara ori nu.

  1. Scurgeri excesive de apa

Acesta este unul din cele mai evidente indicii care arata ca aveti nevoie de o masina de spalat noua. In general, problema este rezultatul revarsarii sau a unei conexiuni defectuoase. Daca modelul este vechi, cel mai probabil acesta nu ajusteaza cantitatea de apa pentru fiecare incarcare.

Un tehnician in reparatii masini de spalat la domiciul v-ar sfatui sa incercati urmatorul lucru: determinati cat de mare este incarcatura si ajustati-o pentru a se incadra cat mai bine in masina de spalat (sa ramana loc pentru agitare, intoarcere si spinning). Problema ar putea avea ca si cauza un furtun defect sau o teava sparta. Pentru a sti exact daca merita sa fie reparata sau nu, solicitati ajutorul unui tehnician

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *