Totul despre primer, base coat și top coat

Manichiura pentru unghii cu gel sau oja este una dintre cele mai importante preocupari ale femeilor, deoarece unghiile frumoase și bine ingrijite pot schimba intreg aspectul unei persoane.

Inainte de a aplica lacul de unghii preferat, este important sa aplicați primer, base coat și top coat, pentru a obține un aspect perfect și pentru a proteja unghiile de deteriorare si o rezistnta cat mai mare in timp

Iata tot ce trebuie sa știți despre aceste produse esențiale pentru manichiura de unghii.

Primer

Primerul pentru unghii este primul pas in manichiura de unghii și este folosit pentru a pregati unghiile inainte de aplicarea ojei sau gelului.

Este conceput pentru a fi aplicat pe unghie pentru a oferi o suprafața neteda și uniforma pentru a obține un aspect profesional.

De asemenea, ajuta la protejarea unghiilor de deteriorarea cauzata de oja sau gelul de unghii și prelungește durata de viața a acestuia.

Base Coat

Base coat-ul se aplica dupa primer și are rolul de a proteja unghia și de a preveni decolorarea acesteia.

De asemenea, base coat-ul ajuta la stabilizarea ojei pe unghie.

Un alt avantaj al folosirii base coat-ului este acela ca ajuta la protejarea unghiilor de substanțele chimice sau alte substanțe nocive care se pot regasi in oje sau geluri daca aceste produse nu sunt de calitate. Pentru sanatatea voastra si a unghiilor voastre alegeti doar produse cunoscute, cititi cu atentie instructiunile de utilizare dar mai ales ce contine fiecare produs in parte.Cumparati produse doar din magazine cunoscute sau dupa siteuri online de referinta.

Top Coat

Top coat-ul este ultimul pas in care se aplica la manichiura cu gel sau oja și are rolul de a proteja lacul de unghii/oja și de a oferi un aspect stralucitor și lucios pentru o peroada lunga de timp.

De asemenea, top coat-ul ajuta la prelungirea duratei de viața a lacului de unghii/gel și protejeaza unghiile de deteriorarea cauzata de factorii externi, cum ar fi apa sau produsele de curatare/spalat vase, etc.

Deși este tentant sa sari peste primer, base coat și top coat in top procesul de manichiura al unghiilor, aceste produse sunt esențiale si face diferența intre un aspect perfect și unul dezamagitor.

In plus, folosirea acestor produse poate prelungi durata de viața a manichiurii și poate proteja unghiile de deteriorarea cauzata de factorii externi.

Primerul, base coat-ul și top coat-ul sunt trei produse esențiale in manichiura de unghii și trebuie folosite pentru a obține un aspect perfect și pentru a proteja unghiile de deteriorare. Primerul pregatește unghiile pentru aplicarea gelului sau a ojei, base coat-ul va protejeaza unghia și prelungește durata de viața a produselor aplicate, iar top coat-ul protejeaza lacul/gelul și ofera un aspect stralucitor și lucios o peruioada buna de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *