Gaseste partenerul ideal pe baza fizionomiei, mai exact a nasului

Trebuie sa fii atenta, deoarece acesti indivizi sunt uneori cam ingamfati si, adesea, cand gresesc, cauta sa arunce vina pe altcineva.

Desi nu sunt razbunatori, se supara destul de usor, dar in acelasi timp trec repede peste asta. Acesti oameni sunt inzestrati cu un simt al umorului remarcabil si nu se lasa descurajati in fata dificultatilor, de orice fel ar fi ele.

Deviza dupa care isi traiesc viata este:”Razi,acum, ca poate maine va fi si mai rau”.

Nasul cu o usoara incovoiere are inclinatii filosofice si spirituale.

Barbatii cu nas „grecesc” sunt pasionati de ocultism, magie si fenomene paranormale. Ei sunt persoane religioase dar in acelasi timp superstitioase, fiind capabili sa fie parteneri de incredere.

Sunt indivizi ambitiosi, cu o vointa mare de otel. Dispun de multa energie atat fizica, cat si intelectuala, si sunt capabili sa atinga succesul in mod exceptional.

Sunt persoane harnice, disciplinate si foarte seriosi. Acesti barbati sunt atrasi de femei cu trasaturi delicate, dar senzuale. In ciuda a ceea ce am mentionat anterior, barbatii cu nasul incovoiat sunt dependenti de placeri.

Acestia apreciaza atat bucuriile mici, precum o mancare buna, un vin bun sau o distractie agreabila, cat si bucuriile mari legate de succesul professional si de o viata armonioasa in cuplu.

Barbatii cu nasul mare si putin arcuit sunt amanti pasionali, gurmanzi recunoscuti si indragostiti de distractie. Acesti barbati sunt extrem de generosi intr-o relatie si se dedica pe deplin persoanei iubite. Ei apreciaza femeile cu trasaturi voluptuoase. Acesti barbati au aptitudini sportive si se evidentiaza in calitate de luptatori,halterofili, etc.

Le place sa fie implicati in activitati fizice si sunt bine comunicativi si bine intentionati. Nu stau niciodata locului si, chiar si atunci cand nu au nimic de facut, gasesc mereu ceva pentru asi ocupa timpul in mod creativ. Nu sunt pretentiosi in privinta vestimentatiei lor.

Acesti indivizi sunt colectivi si nu isi lasa prietenii la nevoie. Din acest motiv, barbatii din aceasta categorie au multi prieteni in care au incredere. Sunt sinceri si directi in exprimarea gandurilor si nu sunt deloc zgarciti. Grupul lor de prieteni este mereu in cautare de distractii si experiente noi.

Nasul obisnuit reprezinta un tip stabil, care, in gluma, putem spune ca isi tine mereu ochii inainte. Barbatii cu nasuri normale sunt sociabili, altruisti, generosi si foarte linistiti. Acestia sunt barbati vorbareti, seriosi si echilibrati. Evita excesele.

Sunt indivizi modesti, dar cu o ambitie marea. Adora sa se distreze si tin cont de opinia celor apropiati. Nu sunt razbunatori, iar orice sentiment negativ trece forte repede. Nu le place sa riste, preferand lucrurile sigure, bine realizate si sunt de multe ori superstitiosi.

Acesti oameni experimenteaza emotii legate de frumusete, fiind atrasi de arta.In general, nu sunt aventurosi si au noroc in dragoste. Adora copiii, muzica si natura. Partenera ideala pentru acesti barbati trebuie sa fie echilibrata, tandra si, in general, femeie „de casa”. Nu sunt agresivi, nu fac zgomot si nu se lauda cu realizarile lor. Sunt sobri, dar totodata extrem de interesanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *