Spune-mi ce lenjerie intima femei porti si-ti spun ce tip de iubita esti

Culoarea lenjeriei intime a unei femei poate spune multe despre ea; cel putin asa cred psihologii. Rosu inseamna ca nu esti timida, dar daca alegi roz inseamna ca nu vei prelua niciodata controlul. Albul este rezervat celor dispusi sa invete si sa experimenteze.

Un sondaj realizat in acest sens a aratat ca 72% dintre femei au optat pentru lenjerie culoare nude, ceea ce pune aceasta culoare in trend.

Se pare ca celebritatile sunt responsabile pentru schimbarea gustului femeilor pentru lenjerie intima. Vedeta de la Hollywood, Eva Mendes, a dezvaluit recent ca se simte cel mai sexy in lenjerie nude sau simpla. Si cantareaza Katy Perry a ales un sutien sexy din dantela nude pentru a poza pentru coperta revistei Rolling Stone.

Sondajele arata ca circa trei sferutri dintre femei aleg acum lenjerie de corp nude, ceea ce inseamna ca nu au nimic de ascuns.

Lenjerie intima feminina in culori deschise

Culorile calde – rosu, portocaliu si galben – creaza sentimente de emotie si vitalitate si pot creste tensiunea arteriala, ritmul cardiac si rata de respiratie. Un sutien nude sau culoarea pielii denota o personalitate naturala, transparenta si cu picioarele pe pamant. Femeia care poarta acest sutien este relaxata si nu intentioneaza sa ascunda ceva.

Lenjerie intima femei de culoare rosie

Un sutien rosu denota o personalitate pasionala, energica, dramatica si sigura pe ea. Aceasta femeie nu este timida si stie sa ceara ce isi doreste. Starea ei de spirit si nevoia de drama fac parte din reteta ei de atractie.

Iti place sa porti lenjerie de corp roz? Uite ce stim despre tine

In schimb, un sutien roz arata o personalitate care este romantica si blanda, ce are nevoie de afectiune. Este feminina, senzuala si nu va prelua niciodata controlul in pat.

Preferi sa-ti cumperi lenjerie intima neagra? Uite ce spune acest lucru despre tine

Sutienul negru denota o personalitate individualista si puternic, pe alocuri sufocanta. Aceasta femeie care poarta sutien alb are farmece subtile si este profund pasionata de ceea ce face.

Iti place sa porti lenjerie intima femei alba?

Atunci inseamna ca ai o personalitate inocenta, dar si deschisa la sugestii. O femeie care opteaza pentru un sutien alb este de obicei dispusa sa invete.

Iata cum culoarea pe care o alegi pentru lenjeria intima, poate dezvalui cate ceva despre personalitatea ta. In plus, joaca un rol important in transmiterea anumitor semnale partenerului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *