Cum se aplica oja semipermanenta canni

Oja semipermanenta canni este o tehnica care mentine unghiile perfect pictate pana la doua saptamani neintrerupte. Acest tratament este ideal pentru femeile care au o viata aglomerata. Prin urmare, este o solutie practica si eficienta de a avea maini perfecte pentru o lunga perioada de timp.

Pentru a obtine acest efect de durata, oja semipermanenta canni este compusa dintr-un gel acrilic amestecat cu oja, care este aplicat pe unghii si apoi intarit la lampa UV sau LED. Acest tratament ramane impecabil, fara a pierde din stralucire pana la maximum 18 zile.

Cum se aplica oja semipermanenta canni

La fel ca lacul de unghii clasic, oja semipermanenta canni se aplica dupa pregatirea unghiilor intr-un anumit mod. In primul rand, unghiile sunt curatate, pe langa impingerea cuticulelor. Apoi se aplica o baza, care, in cazul ojelor semi-permanente, se realizeaza cu un produs special. Odata ce primul strat este aplicat, mana este plasata sub lumina emisa de o lampa ultravioleta. Mana trebuie sa stea sub lampa timp de 30 de secunde.

Apoi, se aplica inca doua straturi de oja semipermanenta canni, permitand intotdeauna 30 secunde de uscare intre straturi. In cele din urma, se aplica un produs de acoperire care se va usca sub lampa UV timp de 30 de secunde. O sesiune completa dureaza aproximativ o jumatate de ora. Spre deosebire de aplicarea de oja obisnuita, oja semipermanenta canni nu necesita timp de uscare.

Oja semipermanenta canni nu este recomandata femeilor care au unghii fragile sau prea deteriorate. Produsul folosit la acest tip de unghii este creat special pentru a fi aplicat direct pe unghiile naturale.

Este recomandabil sa lasati unghiile sa se odihneasca timp de 15 zile intre manichiuri, pentru a le rehidrata, deoarece acestea tind sa deshidrateze, pentru aceasta puteti folosi uleiuri specifice sau le puteti introduce in fiecare seara in ulei de masline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *