De Revelion straluceste cu oja semipermanenta

Se apropie sarbatorile de iarna si sunt atat de multe lucruri de pregatit. Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta cu siguranta trebuie sa te asiguri ca ai garderoba perfecta pentru Craciun si Revelion. Cum orice tinuta feminina trebuie definitivata de o manichiura pe masura, poarta oja semipermanenta ca sa ai intotdeauna siguranta ca mainile tale arata excelent.

  • Poti sa folosesti oja semipermanenta pe orice fel de unghie. Nu conteaza ce forma preferi sau ce marime au unghiile tale. Pentru ca oja semipermanenta este disponibila in zeci de nuante, practic poate fi realizata asa cum iti doresti tu.
  • Speli vase, tai legume si faci mancare sau curatarenie? Nu conteaza, pentru ca unghiile tale arata impecabil in orice moment. Un lucru uimitor legat de oja semipermanenta este ca isi pastreaza uimitor intensitatea pana la 3 saptamani. Pur si simplu ramane intacta pe unghii – unghia ta creste si de aceea manichiura trebuie refatura, dar in rest din oja semipermanenta precedenta nimic nu cade, nimic nu se fisureaza, nimic nu se rupe.
  • Oja semipermanenta nu pune in pericol sanatatea unghilor tale. Au existat mai multe intrebari si dileme in ceea ce priveste efectul manichurii permanente. In final, s-a aratat ca oja semipermanenta nu deterioreaza unghia. Mai mult, daca te numeri printre femeile care au probleme cu unghii care se rup sau se exfoliaza usor, este indicat sa folosesti oja semipermanenta. In plus, inainte de aplicarea ojei definitive, poti sa dai peste unghii o baza care contine vitamina A. Astfel unghiile tale vor fi in siguranta deplina.
  • Obisnuiesti sa-ti rozi unghiile? Ei bine, afla ca oja semipermanenta te poate ajuta sa scapi de acest obicei prost si nesanatos. De ce? Pnetru ca unghiile tale vor fi intarite si vor avea o textura mai rigida, ceea ce inconstient sau nu te va determina sa renunti la rosul unghiilor.
  • Ai putin timp la dispozitie pentru manichiura? Atunci oja semipermanenta este pentru tine. Femeia moderna este tot timpul pe fuga, se imparte intre serviciu si familie, cariera, prieteni si partener. Are din ce in ce mai putin timp pentru ea si trebuie sa-l gestioneze cat mai eficient. Din fericire oja semipermanenta rezolva problema unghiilor. Datorita rezistentei indelungata nu trebuie sa mergi in fiecare saptamana la salon pentru manichiura.

Iata ca ai toate motivele sa stralucesti de Revelion cu oja semipermanenta.

2 comentarii la „De Revelion straluceste cu oja semipermanenta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *