Oja semipermanenta canni, pentru unghii impecabile doua saptamani

Va puteti imagina plecarea in vacanta timp de 15 zile cu asigurarea ca manichiura dvs. nu va fi deteriorata si veti avea maini impecabile?

Oja semipermanenta canni realizeaza acest lucru deoarece consta in unirea lacurilor semi-permanente cu vopselele de unghii traditionale. Modul de aplicare este acelasi ca de obicei, doar ca modul de uscare este printr-o lampa cu lumina UV sau LED. Acest lucru face ca uscarea instantanee si unghia sa se intareasca.

Ce este oja semipermanenta canni ?

Oja semipermanenta canni este o tehnica care, de la venirea sa in lumea manichiurilor, a fost revolutionara. Motivul este ca permite afisarea unor aspecte impecabile timp de aproape o luna. Asta, fara indoiala, este unul dintre principalele sale avantaje. Vreti sa le cunoasteti pe toate? Luati nota!

Oja semipermanenta canni – principalele avantaje

Din acest motiv, a devenit din ce in ce mai frecvent ca femeile sa recurga la manichiura semipermanenta. Acest tip de manichiura se face, de obicei, in saloanele dedicate – desi puteti incerca si acasa daca aveti produsele si cunostintele potrivite – iar principalul sau avantaj este ca putem avea unghii perfecte pana la 3 saptamani. Cu toate acestea, exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand alegem o oja semipermanenta canni.

Acest tip de oja semipermanenta canni nu dauneaza unghiei, desi trebuie sa luati in considerare un lucru important. Nu toate produsele vandute pe piata ca oje semi-permanente sunt bune pentru unghii. Trebuie sa va asigurati ca veti cumpara oja semipermanenta canni de la un brand bun si nu aveti incredere in cele vandute la preturi prea ieftine. Multe dintre ele contin mai mult decat cantitatea permisa de metileter de hidrochinona, o substanta chimica care ne raneste unghiile si poate fi toxica.

Formula ojei semipermanente este o combinatie de produse chimice organice care protejeaza unghiile naturale, rezultand un produs unic pentru stylingul unghiilor.

In prezent, aproape toate culorile au o versiune semi-permanenta, astfel incat sa puteti purta si tendintele de moda ale sezonului.

Cum functioneaza oja semipermanenta 3 in 1 French?

Gandindu-te la toate astea, manichiura cu oja semipermanenta 3 in 1 French in versiunile sale diferite, a aparut acum cativa ani. In zilele noastre este foarte frecventa si, cu siguranta, majoritatea dintre voi ati incercat sau ati cunoscut pe cineva care o poarta. Dar stim exact ce este si ce implica pentru unghii?

Care sunt pasii necesari pentru a realiza o manichiura french? Revizuim unul cate unul detaliile esentiale care vor fi luate in considerare la efectuarea unei manichiuri de baza.

Manichiura franceza nu este doar o tendinta sau o moda pentru unghii: este un clasic. Eleganta si sofisticata, aceasta manichiura iese in evidenta prin simplitatea sa, care confera un aspect ingrijit si natural unghiilor. Astfel devine una dintre cele mai versatile metode de manichiura, fiind perfecta atat pentru a o purta zilnic, cat si pentru petreceri sau sarbatori mai formale.

Ce este oja semipermanenta 3 in 1

Oja semipermanenta 3 in 1 French: pigmentii baza, top si de culoare, sunt amestecati in acelasi produs, astfel incat nu mai este nevoie aplicarea de baza si top. Este disponibila in culori diferite.

Cum functioneaza oja semipermanenta 3 in 1 French?

Manichiura semipermanenta este realizata cu un produs hibrid intre gel si oja care este uscat in lampa UVA. Procedura este foarte asemanatoare cu manichiura gel, dar in acest caz nu este folosit gelul pentru a le prelungi.

Principalul avantaj al manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 French, este faptul ca rezista pana la 15 zile.

Beneficii

Aplicarea sa nu are nevoie de o baza sau de top. In 10 minute obtineti un rezultat profesionist si perfect care dureaza mai mult de 15 zile.

Cum se aplica oja semipermanenta 3 in 1 French

1. Degresati-va unghiile.
2. Aplicati un strat subtire de oja semipermanenta 3 in 1 French.
3. Uscati la lampa LED 45 secunde sau 2 minute in UV.
4. Aplicati un al doilea strat.
5. Uscati la lampa.

Avantajele ojei semipermanenta Neon

Oja semipermanenta Neon este un gel acrilic amestecat cu oja care se aplica pe unghii si se intareste la UV. Are aceeasi textura ca o oja clasica: este lichida si chiar mai stralucitoare decat cea traditionala. Ramane impecabila, fara a se sterge sau a se curata, pana la maximum 18 zile.

Oja semipermanenta Neon se poate face si acasa si in saloanele de manichiura.

Dupa aplicarea a doua straturi de oja semipermanenta Neon, lasand intotdeauna 30 de secunde de uscare intre straturi. In cele din urma, se plaseaza un strat superior care se va usca si el la lampa ultravioleta.

O aplicare cu oja semipermanenta Neon necesita intre 25 si 30 de minute. Dar, spre deosebire de manichiura clasica, oja semipermanenta Neon nu necesita timp de uscare. Unghiile sunt impecabile de la minutul unu.

In ceea ce priveste culorile, fiecare marca ofera o gama aproape la fel de variata ca cea disponibila pentru ojele clasice.

Avantajele acestui tip de oja semipermanenta Neon este ca rezista pana la 2-3 saptamani.

Avantajele ojei semipermanente

O manichiura si pedichiura luminoasa si perfecta pentru o perioada mai lunga este posibila datorita marcilor de lacuri de unghii care permit o mai buna aderenta intr-un timp foarte scurt. Este posibila o manipulare stralucitoare si perfecta pentru mai mult timp, chiar si pentru mai mult de doua saptamani. Mai ales in cazul pedichiurii care, datorita cresterii mai lente a unghiilor, vizita la centrul de estetica si frumusete poate fi amanata timp de pana la o luna.

Oja semipermanenta Neon un tip de lac de unghii special care, impreuna cu culoarea selectata a lacului de unghii, creeaza o uniune perfecta care protejeaza unghiile de rupere sau exfolieri. Una dintre particularitatile sale este uscarea la lampa LED sau UV.

Cum functioneaza oja semipermanenta Cameleon canni

Lacurile de unghii sunt mult mai mult decat produsele cosmetice care servesc la colorarea mainilor noastre. Acest tip de produse au o multime de proprietati care ofera unghiilor numeroase beneficii, pe langa aspectul complet elegant.

In plus, ca orice articol, fie cosmetic sau machiaj, oja semipermanenta Cameleon canni poate fi folosita in mii de moduri diferite, dar numai unele dintre ele sunt cele mai potrivite, prin urmare exista unele procese explicite care ofera anumiti pasi de urmat. Si, desigur, exista, de asemenea, diferite tipuri de oje, posibilitatile sunt nelimitate, mai ales atunci cand luati in considerare ca varietatea de lacuri de unghii care pot fi gasite in piata este aproape inepuizabila.

Toate acestea fac parte dintr-un concept larg, complex si divers, precum si un produs foarte atragator despre care inca mai avem multe de invatat.

Manichiura profesionala oja semipermanenta Cameleon canni

O manichiura buna implica o lucrare de infrumusetare si ingrijire a mainilor pentru a obtine un rezultat atragator si super atent, care completeaza aspectul general al persoanei. Manicuristii, pe langa faptul ca ne ajuta sa ne pastram unghiile frumoase si sanatoase, ne ofera o mare varietate de culori si designuri exclusive.

Oja semipermanenta Cameleon canni pentru manichiura profesionala
Manichiura este un proces care implica anumite etape, cum ar fi curatarea, exfolierea, indepartarea cuticulei si, in final, colorarea unghiilor.

Cum functioneaza oja semipermanenta Cameleon canni

Aceasta noua generatie de lacuri semipermanente este uscata ultra-rapid, datorita formulei sale exclusive, care este expusa la o lumina led (special conceputa de marca), care confera durabilitate culorii aplicate. In total, timpul de manichiura este redus la doar 30 de secunde, pentru ca culoarea sa ramana intacta si super luminoasa timp de 2 saptamani pe maini si pana la 6 saptamani pe picioare.

Textura acestui tip de oja semipermanenta Cameleon canni (spre deosebire de gelul obisnuit) este mult mai fina. Aceasta este indepartata cu un remover special.

Cum sa ai unghii perfecte cu oja semipermanenta 3 in 1 Gelack

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack este cea mai recenta tendinta de frumusete pentru manichiura si pedichiura. Este un tip special de oja, care depinde de ingrijirea mainilor sau de munca de zi cu zi pe care o efectuati. Acest tip de manichiura poate dura aproximativ intre 15 si 20 de zile. Mult mai mult decat asa-numitele oje conventionale pe care le folosim de obicei.

Stim cu totii ca unghiile ingrijite, impreuna cu alte aspecte, ofera imagine foarte buna, fie ca sunteti in cautarea unui loc de munca pentru un interviu, pentru ca lucrati cu publicul, sau daca doriti pur si simplu sa aveti o manchiura impecabila. Fara indoiala, stima de sine va creste si veti da o impresie buna tuturor!

In ultimii ani, unghiile semi-permanente 3 in 1 au fost o mare noutate, pentru a obtine o „manichiura perfecta”. Aceasta tehnica, este amestec intre oja si gel, pentru a obtine unghii frumoase, cu un efect foarte natural.

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack – care sunt avantajele

Principalul avantaj pe care il puteti gasi in aceasta tehnica de manichiura cu oja semipermanenta 3 in 1 Gelack, este timpul care dureaza fara a se exfolia sau fara a pierde stralucirea si acesta este un mare lucru pentru toate femeile active si care au locuri de munca in care isi folosesc foarte mult mainile.

Aplicarea sa este simpla si rapida, timpul de uscare este mai mic decat cel al aplicarii unui lac normal, deoarece este realizata cu o lampa UV (ultravioleta).

Cum sa ai unghii perfecte cu oja semipermanenta 3 in 1 Gelack

Cu aceasta oja semipermanenta 3 in 1 Gelack, unghiile mainilor devin perfecte, doua saptamani mai tarziu si cele ale picioarelor pana la o luna! Si toate acestea fara a a depune nici un efort.

Studiile recente ne informeaza ca femeile care folosesc ocazional acest tip de oja semipermanenta 3 in 1 Gelack nu trebuie sa-si faca griji, dar cele care o fac in mod continuu ar trebui sa fie constiente de „riscurile potentiale implicate”.

Avantajele manichiurii cu oja semipermanenta

Manichiura semipermanenta este o tehnica care pastreaza unghiile perfecte pentru o perioada lunga de timp. Oja semipermanenta este alternativa perfecta pentru acele femei care au o viata ocupata si doresc sa aiba unghiile impecabile, dar nu au timp pentru a frecventa des salonul de manichiura.

Avantajele manichiurii cu oja semipermanenta

Principalul avantaj al manichiuri semipermanente este faptul ca este o solutie practica si eficienta pentru a avea maini perfecte pentru o perioada destul de lunga, de exemplu pana la doua saptamani.

Un alt avantaj al manichiurii semipermanenta este stralucirea si duritatea pe care le da unghiilor. Acesta este motivul pentru care este ideala pentru persoanele care au unghii fragile si slabe.

Oja semipermanenta permite unghiilor sa fie in stare perfecta pentru o perioada lunga de timp, mult mai mult decat ojele conventionale. In plus, la unghiile picioarelor, durata tinde sa fie mult mai mare, deoarece poate depasi luna fara inconveniente.

Este important sa se clarifice faptul ca abuzul de oja semipermanenta poate duce la slabirea unghiilor, astfel ca este important sa se odihneasca unghiile cel putin pentru o perioada scurta de timp, astfel incat sa puteti oxigena si sa se recupereze in mod corespunzator.

Dincolo de avantajele si dezavantajele sale, manichiura semipermanenta este in continuare preferata de multe femei care intentioneaza sa-si pastreze unghiile impecabile pentru o perioada lunga de timp.

Aplicare usoara si rapida.

Durata mai lunga (aproximativ 3 saptamani), foarte rezistenta la apa si soc.

Valabila pentru maini si picioare (la picioare dureaza 2 luni).

Decoratii multiple pot fi facute si incapsulate inainte de luciul final.

Oja semipermanenta: tot ce aveti nevoie pentru a o face acasa

Pentru a incepe, trebuie sa stim mai intai ce vom folosi, sa avem totul gata si sa nu pierdem nimic pentru a obtine o manichiura perfecta.

Pentru aceasta, vom avea nevoie de urmatoarele:

  • Kit de manichiura semipermanenta(un primer,oja semipermanenta, o baza si top).
  • O lampa cu lumina UV

Cum se aplica oja semipermanenta canni

Oja semipermanenta canni este o tehnica care mentine unghiile perfect pictate pana la doua saptamani neintrerupte. Acest tratament este ideal pentru femeile care au o viata aglomerata. Prin urmare, este o solutie practica si eficienta de a avea maini perfecte pentru o lunga perioada de timp.

Pentru a obtine acest efect de durata, oja semipermanenta canni este compusa dintr-un gel acrilic amestecat cu oja, care este aplicat pe unghii si apoi intarit la lampa UV sau LED. Acest tratament ramane impecabil, fara a pierde din stralucire pana la maximum 18 zile.

Cum se aplica oja semipermanenta canni

La fel ca lacul de unghii clasic, oja semipermanenta canni se aplica dupa pregatirea unghiilor intr-un anumit mod. In primul rand, unghiile sunt curatate, pe langa impingerea cuticulelor. Apoi se aplica o baza, care, in cazul ojelor semi-permanente, se realizeaza cu un produs special. Odata ce primul strat este aplicat, mana este plasata sub lumina emisa de o lampa ultravioleta. Mana trebuie sa stea sub lampa timp de 30 de secunde.

Apoi, se aplica inca doua straturi de oja semipermanenta canni, permitand intotdeauna 30 secunde de uscare intre straturi. In cele din urma, se aplica un produs de acoperire care se va usca sub lampa UV timp de 30 de secunde. O sesiune completa dureaza aproximativ o jumatate de ora. Spre deosebire de aplicarea de oja obisnuita, oja semipermanenta canni nu necesita timp de uscare.

Oja semipermanenta canni nu este recomandata femeilor care au unghii fragile sau prea deteriorate. Produsul folosit la acest tip de unghii este creat special pentru a fi aplicat direct pe unghiile naturale.

Este recomandabil sa lasati unghiile sa se odihneasca timp de 15 zile intre manichiuri, pentru a le rehidrata, deoarece acestea tind sa deshidrateze, pentru aceasta puteti folosi uleiuri specifice sau le puteti introduce in fiecare seara in ulei de masline

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic avantaje

Lacurile de unghii evolueaza in mod constant si de ceva timp a fost evident ca una dintre ele este utilizarea ojei semi-permanente. Este economica, confortabila si foarte eficienta daca doriti sa aveti unghii perfecte pentru mai mult timp fara complicatii majore. Dar, stiti ce este?

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic tinde sa dureze mai mult de 2 saptamani in stare perfecta.

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic – Avantaje:

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic este aplicata ca o oja normala.

– Adera rapid.

– Are o stralucire permanenta.

– Nu se deterioreaza sau se exfoliaza atunci cand efectuati orice miscare cu mainile.

– Are un timp redus de aplicare si se usuca rapid.

– Dureaza in medie 2 saptamani la maini si pana la o luna si jumatate la picioare.

Ce este oja semipermanenta 3 in 1 Magic?

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic este conceputa pentru toate femeile care doresc o culoare de lunga durata fara urme; mai ales pentru cele care nu au timp sa-si faca o manichiura in fiecare saptamana. Pe scurt, oja semipermanenta 3 in 1 Magic este solutia dvs. daca sunteti in cautarea unui rezultat perfect intr-un timp scurt, fara a va ingrijora de un proces greoi sau o intretinere constanta.

Intotdeauna unghii impecabile: Oja semipermanenta va dura mult mai mult timp in stare perfecta, deoarece nu are nevoie de ingrijiri speciale si de obicei dureaza in jur de trei saptamani.

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic este o evolutie a ojelor semipermanente traditionale, cu avantajele de a nu utiliza mai multe produse cum ar fi baza sau top, nici cleanser, deoarece acestea se usuca perfect la lampa. Aplicarea sa usoara si rapida, cunoscuta si ca „ONE STEP”, o face un produs ideal pentru orice femeie.

Ca orice tratament estetic, oja semipermanenta are argumente pro si contra, dar nu uitati ca aceasta este cea mai buna optiune de a avea unghii perfecte pentru o lunga perioada de timp.

Oja semipermanenta – de ce este in topul preferintelor clientelor de la salon?

Tehnica de manichiura cu oja semipermanenta s-a inradacinat foarte rapid in studio-urile moderne de ingrijire corporala. In prezent aproape orice salon de manichiura si pedichiura ofera servicii de aplicare oja semipermanenta, iar clientele prefera aceasta modalitate. Haideti sa vedem in continuare care sunt motivele pentru care fetele si doamnele iubesc oja semipermanenta si solicita acest serviciu cand merg la salon.
– Oja semipermanenta rezista extrem de bine pe unghie.
Cand o clienta opteaza pentru manichiura clasica ea va reveni cu programare peste 1 – 2 saptamani pentru refacere. Dar daca opteaza pentru oja semipermanenta, aceasta va ramane fixata pe unghie o perioada indelungata. Prin urmare, clienta va reveni la salon peste 3 sau chiar 4 saptamani.
– Oja semipermanenta nu se ia, nu se decojeste.
Dupa cum sugereaza si denumirea sa, aceasta oja nu se desprinde. Unghia ramana frumoasa chiar si dupa doua sau trei saptamani de la aplicare. De aceea, foarte multe fete prefera sa-si faca unghiile „semipermanent”. Cu aceasta oja pe unghii poti uita de stresul de a-ti reface unghiile des, de a avea unghii decojite, ciupite sau inestetice. Toate aceste probleme pe care le regasim la manichiura cu oja clasica, dispar la tehnica cu oja semipermanenta.
– Oja semipermanenta nu dauneaza unghiilor.
In general unghiile tind sa devina casante in sezonul rece sau atunci cand realizam anumite activitati, dar oja semipermanenta combate ruperea si exfolierea, fara sa afecteze sanatatea lor. Atunci cand cumperi oja semipermanenta ai posibilitatea de a opta pentru o formula cu baza ce contine vitamina A. Recomandarea specialistilor este sa faci acest lucru pentru ca vitamina A este benefica pentru cresterea si rezistenta unghiilor. Astfel, te vei putea bucura de unghii ferme, cu minim de efort. Obisnuiesti sa-ti rozi unghiile? Ei bine, oja semipermanenta te poate ajuta sa scapi de acest tic nesanatos. Pentru ca textura unghiei este mai rigida, nu vei mai putea face acest lucru si automat te vei vindeca de obiceiul de a-ti roade unghiile.
Oja semipermanenta nu este scumpa.
Daca obisnuiesti sa-ti faci unghiile la salon trebuie sa stii ca nu va fi nevoie sa scoti foarte multi bani din buzunar ca sa achiti nota de plata. Asta pentru ca oja semipermanenta nu este scumpa. Nu exista o diferenta uriasa din punct de vedere financiar intre manichiura clasica si cea cu oja semipermanenta.
In plus, trebuie sa iei in considerare ca datorita rezistentei ojei semipermanente, vei ajunge mai rar la salon, ceea ce inseamna economii (de timp si bani) pe termen lung.

Cum se aplica Oja Semipermanenta?

oja-semipermanenta-3-in-1-lila-rossa-professional-001-skjqdlah-thumb

– Se pileste unghia naturala, indepartand stratul de luciu al unghiei. Se poate folosi un buffer sau o pila de granulatie fina iar.
– Se aplica primerul intr-un strat subtire, iar dupa uscarea in lampa aplicati si primul strat de baza si uscati in lampa uv 2 minute. Continuă lectura „Cum se aplica Oja Semipermanenta?”