Cum functioneaza oja semipermanenta 3 in 1 French?

Gandindu-te la toate astea, manichiura cu oja semipermanenta 3 in 1 French in versiunile sale diferite, a aparut acum cativa ani. In zilele noastre este foarte frecventa si, cu siguranta, majoritatea dintre voi ati incercat sau ati cunoscut pe cineva care o poarta. Dar stim exact ce este si ce implica pentru unghii?

Care sunt pasii necesari pentru a realiza o manichiura french? Revizuim unul cate unul detaliile esentiale care vor fi luate in considerare la efectuarea unei manichiuri de baza.

Manichiura franceza nu este doar o tendinta sau o moda pentru unghii: este un clasic. Eleganta si sofisticata, aceasta manichiura iese in evidenta prin simplitatea sa, care confera un aspect ingrijit si natural unghiilor. Astfel devine una dintre cele mai versatile metode de manichiura, fiind perfecta atat pentru a o purta zilnic, cat si pentru petreceri sau sarbatori mai formale.

Ce este oja semipermanenta 3 in 1

Oja semipermanenta 3 in 1 French: pigmentii baza, top si de culoare, sunt amestecati in acelasi produs, astfel incat nu mai este nevoie aplicarea de baza si top. Este disponibila in culori diferite.

Cum functioneaza oja semipermanenta 3 in 1 French?

Manichiura semipermanenta este realizata cu un produs hibrid intre gel si oja care este uscat in lampa UVA. Procedura este foarte asemanatoare cu manichiura gel, dar in acest caz nu este folosit gelul pentru a le prelungi.

Principalul avantaj al manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 French, este faptul ca rezista pana la 15 zile.

Beneficii

Aplicarea sa nu are nevoie de o baza sau de top. In 10 minute obtineti un rezultat profesionist si perfect care dureaza mai mult de 15 zile.

Cum se aplica oja semipermanenta 3 in 1 French

1. Degresati-va unghiile.
2. Aplicati un strat subtire de oja semipermanenta 3 in 1 French.
3. Uscati la lampa LED 45 secunde sau 2 minute in UV.
4. Aplicati un al doilea strat.
5. Uscati la lampa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *