Tu stii cum sa-ti vopsesti parul corect acasa? Ghid pas cu pas

Vopsirea parului la domiciliu este mai ieftina decat a merge la centrul de frumusete, dar nu stim cu totii cum sa va vopsim parul corect. Daca v-ati decis sa va vopsiti parul in propria casa, trebuie sa fiti foarte siguri de ceea ce veti face. Trebuie sa tineti cont de cateva aspecte foarte importante inainte de a alege culoarea colorantului. De exemplu, nu este recomandat sa faceti o schimbare drastica de culoare acasa.

Pentru a obtine acea culoare a parului dorita atat de mult, nu trebuie doar sa gasiti vopseaua corecta, ci si sa invatati cum sa vopsiti parul, stiind etapele anterioare de pregatire si tratamentul ulterior, astfel incat acesta sa dureze mai mult. Va spunem tot ce trebuie sa stiti pentru a obtine un rezultat aproape profesional.

Cum sa-ti vopsesti parul acasa

Tonul potrivit. Daca parul dvs. este negru si vreti sa-l transformati in blond, aveti nevoie de un profesionist. Niciodata, si din experienta, va spunem, nu incercati sa faceti aceasta schimbare radicala acasa!

Cu toate acestea, daca sunteti blonde si doriti sa inchideti parul, nu va fi nici o problema, dar ceea ce am recomanda pentru prima data, este de a mentine doua tonuri mai inchis sau mai deschis decat culoarea dvs. naturala.

Nu va spalati parul! Grasimea naturala pe care o produce scalpul pe tot parcursul zilei va ajuta sa il protejati.

Pentru a evita petele de pe piele, folositi putina crema sau fond de ten pe frunte, urechi si gat. Daca ati sarit peste acest pas si ati patat pielea de vopsea, nu va speriati! Cei mai multi coloranti sunt indepartati cu sapun si apa si, daca nu, frecati zona cu scrum de tigara.

Pentru prima data, separati parul in suvite individuale. Astfel, este mai usor sa localizati partile pe care le-ati vopsit deja si cele pe care nu.

Daca aveti par lung, va recomandam sa cumparati doua cutii pentru prima data. Pregatiti numai unul, dar pastrati-l si pe celalalt in apropiere.

Incepeti cu sectiunile cel mai apropiate de gat si mergeti in sus. Vopsiti de la radacina la varf, asigurandu-va ca ati acoperit bine parul lipit de scalp.

Nu depasiti timpul recomandat. Urmati instructiunile de pe cutie exact asa cum sunt (inclusiv testul de alergie). Odata ce clatiti colorantul, folositi balsamul si lasati-l sa functioneze timp de cel putin doua minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *