Saci vidat haine suspendati – economisiti pana la 80% spatiu in dulap

Veti nevoie de un dulap mai mare? Ce ziceti daca ati avea de trei ori mai mult spatiu decat cel pe care il aveti acum? Cu designul lor de ultima ora, acesti saci vidat haine comprima imbracamintea pentru a ajuta la maximizarea utilizarii spatiului dvs. de garderoba.

Fermoarul lateral cu lungime completa faciliteaza incarcarea lucrurilor voluminoase in sac si suspendarea acestora de pe umerii lor existenti pe inelul interior. Grozavi pentru rochii, costume, haine si mai mult chiar si atunci cand calatoriti.

Acesti saci vidat haine suspendati ofera o protectie superioara impotriva murdariei, insectelor, umezelii si mirosurilor si are un fermoar dublu, usor de utilizat, dotati cu un glisor.

Caracteristicile sacilor vidat haine suspendati:

  • Comprimati pana la 10 articole de imbracaminte pe umerasele existente
  • Lungimea maxima a fermoarului este dubla pentru acces usor
  • Etansi si reutilizabili
  • Carligul se invarte la 360 de grade
  • Supapa patentata – usor de folosit cu orice aspirator
  • Constructie durabila cu mai multe straturi
  • Ofera pana la tripla stocare in comparatie cu elementele necomprimate
  • Protectie superioara impotriva murdariei, insectelor, umezelii, mucegaiului si mirosurilor

Acesti saci vidat haine suspendati sunt o modalitate excelenta de a va pastra garderoba „din afara sezonului” sau de a obtine pur si simplu spatiu suplimentar intr-un dulap prin comprimarea obiectelor care nu sunt folosite des. Acestia au un sistem de inchidere cu fermoar, si un carlig cu ajutorul caruia puteti agata un numar de articole de imbracaminte. Partea exterioara a cuierului este carligul care tine sacul pe sina. Se desurubeaza pentru a dezvalui supapa de la care eliminati aerul. Odata ce sacul este comprimat, insurubati carligul inapoi si atarnati-l in dulapul care acum ocupa doar spatiul unui singur articol de imbracaminte.

Acesti saci vidati de depozitare remarcabili va asigura ca hainele dvs. vor ramane proaspete in timpul depozitarii si vor fi protejate de praf, murdarie, umezeala si molii. Protejarea hainelor si economisirea spatiului de stocare este la fel de usoara ca ambalarea lor.

Vrei sa afli mai multe despre aceste produse intra pe blusmart.ro si gasesti toate informatiile despre care ai nevoie + ofertele speciale pentru aceste produse.

Sacii de vidat haine se pot refolosi de mai multe ori, deci nu sunt de unica folosinta, daca nu se inteapa, rup etc (adica daca sunteti atentie cu ei cand ii folositi) ii puneti reutiliza pentru cat mai multe sezoane.

Sacii de vidat sunt acum disponibili pe mai multe marimi practic pentru toate sertarele, dulapuri, sifoniere,etc. Cele mai multe modele de saci de vidat sunt parfumate cu diverse arome ca iasomie,levantica, trandafir etc.

Nici preturile acestor produse nu sunt de speriat, avand in vedere ca produsele se pot reutiliza, practic este o investie pe termen lung.

Tu stii cum sa-ti vopsesti parul corect acasa? Ghid pas cu pas

Vopsirea parului la domiciliu este mai ieftina decat a merge la centrul de frumusete, dar nu stim cu totii cum sa va vopsim parul corect. Daca v-ati decis sa va vopsiti parul in propria casa, trebuie sa fiti foarte siguri de ceea ce veti face. Trebuie sa tineti cont de cateva aspecte foarte importante inainte de a alege culoarea colorantului. De exemplu, nu este recomandat sa faceti o schimbare drastica de culoare acasa.

Pentru a obtine acea culoare a parului dorita atat de mult, nu trebuie doar sa gasiti vopseaua corecta, ci si sa invatati cum sa vopsiti parul, stiind etapele anterioare de pregatire si tratamentul ulterior, astfel incat acesta sa dureze mai mult. Va spunem tot ce trebuie sa stiti pentru a obtine un rezultat aproape profesional.

Cum sa-ti vopsesti parul acasa

Tonul potrivit. Daca parul dvs. este negru si vreti sa-l transformati in blond, aveti nevoie de un profesionist. Niciodata, si din experienta, va spunem, nu incercati sa faceti aceasta schimbare radicala acasa!

Cu toate acestea, daca sunteti blonde si doriti sa inchideti parul, nu va fi nici o problema, dar ceea ce am recomanda pentru prima data, este de a mentine doua tonuri mai inchis sau mai deschis decat culoarea dvs. naturala.

Nu va spalati parul! Grasimea naturala pe care o produce scalpul pe tot parcursul zilei va ajuta sa il protejati.

Pentru a evita petele de pe piele, folositi putina crema sau fond de ten pe frunte, urechi si gat. Daca ati sarit peste acest pas si ati patat pielea de vopsea, nu va speriati! Cei mai multi coloranti sunt indepartati cu sapun si apa si, daca nu, frecati zona cu scrum de tigara.

Pentru prima data, separati parul in suvite individuale. Astfel, este mai usor sa localizati partile pe care le-ati vopsit deja si cele pe care nu.

Daca aveti par lung, va recomandam sa cumparati doua cutii pentru prima data. Pregatiti numai unul, dar pastrati-l si pe celalalt in apropiere.

Incepeti cu sectiunile cel mai apropiate de gat si mergeti in sus. Vopsiti de la radacina la varf, asigurandu-va ca ati acoperit bine parul lipit de scalp.

Nu depasiti timpul recomandat. Urmati instructiunile de pe cutie exact asa cum sunt (inclusiv testul de alergie). Odata ce clatiti colorantul, folositi balsamul si lasati-l sa functioneze timp de cel putin doua minute.

10 Citate motivaționale care îți pot schimba percepția despre viață.

În ziua de azi tot mai mulți aleg să fie cunoscuți în mediul online. Tinerii aleg să fie vloggeri, influenceri și unii fac asta foarte bine ajungând să fie influențe și modele de viață pentru tineri și adolescenți. Probabil cu toții au fost cândva sau suntem fanii a unei personalități celebre care ne-a inspirat atunci când aveam nevoie.  Probabil ai luat câteva din trăsăturile persoane pe care ai considerată un model de viață indiferent dacă aceasta era bunica ta, mama sau chiar o celebritate, sau un om de afaceri care te-au uimit prin ceea ce a făcut.

Iată câteva citate ale unor persoane celebre care te vor ajuta uneori să mergi mai departe să țintești către visele tale și să nu te dai bătut nici măcar atunci când vocea ta îți spune că nu mai poți tu să ai puterea să strigi mai tare decât ea că mergi mai departe.

1. ,,Succesul este adesea obținut de la cei care nu știu că eșecul este inevitabil”.Coco Chanel.

2.,, Există o singură modalitate de a evita criticile: nuu face nimic, nu spuneți nimic, nu fie nimic, Aristotel.

3. ,,Nu există experiența căruia să nu poți supraviețui dacă ai curajul să înfrunt viața” Octavian Paler.

4.,, Un om sărac nu este cel fără bani. Un om sărac este cel care nu are nici un vis” Henry Ford.

5. ,,Dacă tu crezi că nu poți,ai dreptate. Dacă tu crezi că poți din nou, ai dreptate” Henry Ford.

6.,, Succesul înseamnă a fi în stare să mergi din esec în eșec, fără să pierzi entuziasmul”.

7. ,,Dacă nu ești nu vei fi niciodată învins. Dar nici nu vei câștiga niciodată”.Richard Nixon.

8. ,,Peste 20 de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut nu din cauza celor pe care le-ai făcut”.Mark Twain.

9. ,,Nu e momentul să te gândești la  ce nu ai. Gândește-te la ceea ce nu poți face cu ceea ce ai” Ernest Hemingway.

10. ,,Cea mai mare alegere nu o dobândești atunci când nu ești doborât, ci atunci când te ridici după ce ai căzut”. Confucius.

Oamenii din jurul nostru sunt o mare influență asupra noastră. Chiar de mic copil un individ adună și își creează propria personalitate imitând de ceea ce fac părinții sau oamenii  care îl înconjoară cel mai des. Chiar dacă există copii care nu au avut parte de părinți care să le insufle o bună personalitate care atunci când au crescut au devenit oameni de succes, acești copii au găsit cu siguranță modele în alte persoane pe care le au urmat și au reușit să își îndeplinească visele.

Ți se par destul de motivaționale aceste citate?

Care îți inspiră cel mai bine e dorința de a continua atunci când simți că nu mai poți lupta?

Știai că mușețelul are o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta?

Chiar din timpuri foarte vechi, oamenii au descoperit efectele mușețelului. Încă din Egiptul antic, egiptenii îl foloseau pentru a trata diferite afecțiuni. Astăzi îți poți culege singur mușețelul din zonele de câmpie sau îl poți cumpăra din magazin pentru a-ți prepara singur ceai. În funcție de cât de mare e concentrația de mușețel din ceai, atât de benefică este pentru sănătate. Mușețelul poate fi folosit pentru tratarea căilor respiratorii, poate fi folosit în cosmetică, dumatologie și tratarea interna diferitor tipuri de dureri cum ar fi durerile  menstruale.

Dacă nu ești sigur că mușețelul este întradevăr benefic uite câteva afecțiuni pe care oamenii de știință au descoperit că pot fi tratate cu mușețel.

1. Ajută la tratarea diabetului și la scăderea glicemiei. Un studiu din 2008 a rezultat că un consum constant cu ceai de mușețel poate împiedica creșterea glicemiei. Chiar dacă nu se poate înlocui tratamentul pentru diabet, poate fi un supliment pentru tratament.

2. Te poate ajuta să adormi şi să te relaxezi. Chiar dacă puține studii a dovedit acest lucru a fost totuși constatat că mușețelul te poate ajuta să adormi și să te relaxezi.

3. Tratarea simptomelor de răceală. Unele studii sugerează că inhalarea aburilor de la ceaiul de mușețel poate ajuta la tratarea simptomelor de răceală și gripă.

4. Tratarea durerilor menstruale. Au fost foarte multe studii pentru a se afla efectele benefice ale mușețelului asupra femeilor în timpul perioadei menstruale. Sa constatat că femeile care consumă regulat în timpul unei luni, au mai puține stări de anxietate, crampele menstruale sunt mai puțin dureroase și stresul asociat acestei perioade scade.

Nu trebuie să consume ceai de mușețel:

Chiar și plantele pot fi contraindicate pentru unele persoane.

Nu este indicat să consumăm ceai de mușețel dacă știi că ești alergic la polen. Mușețelul poate fi contaminat cu polen de la alte plante la care este posibil să fie alergic. Nu este foarte indicat să dai nou-nascutului ceai de mușețel pentru că poate fi alergic la substanțele pe care acesta le conține. 

Ceaiul de mușețel nu poate fi folosit pentru a trata o boală. Este bine ca orice problema să fie întâi examinată de un medic specialist care îți poate pune un diagnostic și un tratament  adecvat.

Dacă știi că nu prezinți nici un tip de alergie la plantele de mușețel poți adăuga acest tip de ceai în obiceiul tău zilnic pentru a te putea bucura de numeroasele beneficii.

Idei cadouri pentru femei in varsta

Nu stii ce cadou ai putea sa cumperi unei femei mai in varsta? Poate ca simti acest lucru deoarece optiunile sunt limitate, dar iata cateva idei grozave care te pot scoate din impas.

Sa incerci sa gasesti un cadou potrivit pentru bunica, matusa sau mama ta poate fi un task destul de dificil. S-ar putea sa fii destul de neincrezator in legatura cu atentia pe care ar trebui sa i-o oferi intr-o zi speciala pentru ea.

Prin urmare, are sens sa investesti timp pentru a gasi un cadou potrivit pentru o doamna in varsta – mama ta, bunica ta, profesoara ta sau ingrijitoare care te-a crescut din copilarie.

Indiferent de relatia pe care o ai cu acea persoana matura, retine ca nu ar trebui sa-ti permiti sa fii lenes sau letargic in privinta alegerii cadoului potrivit. Uneori poate fi foarte simplu, daca ne raportam la ceea ce reprezinta acea persoana pentru noi.

Deci, iata cateva cadouri recomandate pentru femei.

1. Un curs Yoga.

Acest lucru este special gandit pentru persoanele in varsta care ar fi doritoare sa experimenteze yoga – sportul- arta. Inainte de a te hotari la acest cadou, care este extrem de ingenios, ar trebui sa ai in vedere programul sarbatoritei si disponibilitateasa pentru un astfel de curs. Desigur, ai putea sa-i cumperi un DVD cu un astfel de curs, iar acasa isi poate planifica activitatile mult mai flexibil.

2. Gel de dus tonic.

Acesta este un produs de ingrijire corporala care va improspata ziua sarbatoritei, chiar daca este trecuta de 60 de ani. Invatand sa se relaxeze mai mult in aceasta perioada, ea se va simti mai plina de vitalitate decat oricand.

3. Un espressor de cafea

Un espressor este o idee grozava pentru bunica sau mama ta, daca adora sa-si bea cafeaua in fiecare zi. Nici macar persoanele in varsta nu pot da complet uitarii pasiunea pentru cafeaua pura. Espressoarele sunt de obicei extrem de usor de utilizat si nu necesita interventie majora. Prin urmare, o persoana matura ar aprecia din plin un astfel de cadou.

4. O cutie pentru bijuterii

Aceasta pare sa fie una din cele mai bune idei de cadouri pentru femeile mature, trecute de o anumita varsta. In functie de model, exista cutii de bijuterii compacte si piese de mobilier rafinate pentru depozitarea bijuteriilor si a lucrurilor de valoare. Sarbatorita ar putea sa foloseasca aceasta cutie pentru amintirile sale. Sau produse de sex shop daca crezi ca ii plac astfel de produse/

Iata 5 idei cadouri pentru femei de la care poti sa pornesti in cautarea darului perfect.

Ingrijirea corecta a pieli:aplicarea pudrei

Aplicarea pudrei Aplicati pudra pe fata si apoi eliminati excesul cu o pensula.

Pielea uscata

Ei ii lipseste hidratarea. Este fina si, in aparenta, si frumosa, dar este obosita. Acest tip de piele trebuie sa fie tratata atat din interior, dar si din exterior. Cea care poseda o astfel de piele trebuie sa bea multa apa. Dupa aceea, nu trebuie sa stea in vant, caci se usuca, de altfel nici in soare si nici in frig. Trebuie sa opteze pentru un tratament de refacere, urmat de o crema de noapte hidratanta. Sapunul sau demachiantul, sub forma de calup, sunt contraindicate. Nu lasati niciodata tonicul sau demachiantul sa se usuce pe fata, tamponati-1 cu un servetel de hartie. Pentru zi, este indicata crema solara. Alegeti o crema hranitoare si hidratanta si aplicati-o cu grija inainte de machiaj. Sunt benefice masajele usoare cu ulei de trandafir sau cu ulei de migdale dulci, cel putin doua seri pe saptamana. Nu va bruscati pielea prin ingrijiri prea agresive, masti prea frecvente sau gomaj prea violent.

Anticearcanul se usuca in timpul zilei. In acest caz, reactivati-l catre amiaza. Fixati-1 cu pudra.

Picioarele si mainile deshidratate. Ungeti-le cu balsam de Aloe si luati sosete si manusi de bumbac inainte de culcare. La trezire, yeti avea mainile si picioarele usoare si fine.

Sport si gimnastica. Pielea se deshidrateaza dupa efort, caci

transpiratia elimina hidratarea naturala a pilelii. Pastrati vaporizatorul cu apa in geanta de sport.

Pastrarea hidratarii. Hidratarea incepe din interior. Pentru confortul si stralucirea pielii, pastrati o sticla cu apa in geanta sau pe birou, si beti din ea toata ziva.

Menopauza. Dupa menopauza, piele are tentinta sa devina uscata. Treceti la un sapun mai delicat. Accelerati exfolierea pentru a activa reinnoirea celulara care incetinesrte cu varsta. Aplicati dupa aceea o crema nutritiva. Pielea va fi putin mai uscata si va veti simti mult mai bine.

Punctele negre

Punctele negre apar in zonele mai grase ale fetei, nasului, barbiei… Culoarea neagra se datoreaza melaninei, pigment natural al pielii. 0 curatare corecta si ingrijirile repetate duc, deseori, la disparitia lor, dar cateodata trebuie actionat mai precis. 0 inhalatie urmata de o masca ar trebui sa va scape de aceasta problema, pana la data urmatoare.

Cosul este urmarea logica a unui punct negru netratat: bacteriile actioneaza si formeaza o infectie care se vede: cosul. Incercati sa rezistati

Afla totul despre un periaj perfect pentru un par superb

Cand?

  • De fiecare data cand va spalati pe cap, in momentul samponarii sau in timpul aplicarii unui tratament (ulei, ser…)
  • Atunci cand va simtiti stresata si aveti nevoie de relaxare

Cum?

  • Nu va folositi unghiile, masati cu varful degetelor, nu cu toata mana
  • Nu va masati pielea capului daca e iritata
  • Puneti varful degetelor pe pielea capului si frecati din fata spre spate
  • Incepeti cu fruntea si tamplele, apoi extindeti spre spate, continuand masarea; frectionati timp de doua minute fiecare parte. Masajul vostru ar trebui sa dureze aproximativ 15 minute. Treceti de la frunte si tample catre varful capului si terminati cu ceafa; toata pielea capului trebuie sa fie masata

Uscarea parului:

Cand iesiti de la dus, alegeti un prosop gros cu care sa va uscati parul usor, fara sa-l frecati sau sa-l rasuciti. Impachetati-va capul intr-un prosop pentru ca surplusul de apa sa fie absorbit. Asteptati ca parul sa fie umed pentru a-l putea descurca cu un pieptene cu dinti departati; incepeti cu varfurile, pentru a termina pieptanandu-l pe tot, fara a-l agresa. Lasati-va parul sa se usuce liber sau folositi un uscator.

Precautii si subtilitati:

  • Nu lasati aerul cald mult timp in acelasi loc, pentru a nu arde varfurile si pielea capului
  • Ganditi-va mereu la uscarea normala a parului si nu Ia una excesiva
  • Evitati folosirea unui uscator foarte puternic
  • Tineti uscatorul la circa 15 cm distanta de par
  • Dirijati aerul cald in jos pentru a netezi cuticulele

Peril si periaj

Perierea parului stimuleaza micro-circulatia si elibereaza parul de impuritati si celule moarte. Dar uitati faimoasele o suta de miscari de periere, odinioara recomandate! Nu zeti face decat sa va smulgeti parul si sa-l deteriorati.

Periile de matase naturala sunt mai putin agresive, dar prea fine pentru parul des. Puteti alege o perie care are in componenta si matase naturala si fibre de nylon. Si daca parul va este intr-adevar bogat si buclat, o perie din fibre sintetice ii va permite sa se aranjeze si sa se netezeasca.

Pentru parul lung, o perie lata si plata va fi ideala.

Pentru a intinde parul buclat cu uscatorul, alegeti o perie rotunda, iar pentru parul scurt ea va trebui sa fie destul de mica.

Pentru a-l ondula, cu cat diametrul periei e mai mic, cu atat bucla e mai stransa. Daca sunteti grabita, o perie rotunda din metal sau aluminiu va fixa mai bine si mai repede coafura.

Regulile periatului:

  • Periati-va parul inainte de samponare pentru a-l descurca usor.
  • Dati mai intai cu pieptenele, apoi cu o perie si incepeti cu varfurile pentru a inlatura nodurile care ar putea sa se formeze.
  • Periati mereu incet, fara agresivitate.
  • Asteptati ca parul dumneavoastra sa fie in proportie de 80% uscat, cum recomanda coafezele, inainte de a-l peria. Umed e inca fragil.
  • Debarasati-va de pieptenele sau peria cu dintii rupti.
  • Curatati-va peria si pieptenele cu apa si cu sapun.

Cum sa cumparam cel mai bun laptop in functie de nevoile noastre

Este suficient de compact pentru a-l lua cu dvs. oricunde, dar si suficient de versatil pentru a rula cele mai solicitante aplicatii; si asta pentru ca un laptop este cel mai bun instrument pentru a face o treaba serioasa sau pentru a va juca acasa.

In timp ce tabletele si smartphone-urile sunt deja populare, majoritatea oamenilor realizeaza ca totul, de la scrierea unei lucrari de cercetare la redarea unui joc video, functioneaza mult mai bine pe un laptop. Daca sunteti unul dintre cei care au un model vechi si doresc sa cumpere unul nou dar nu stiu ce laptop sa cumpere, nu va faceti griji, atunci va vom oferi cateva orientari esentiale care va vor ghida in intregul proces.

Exista o mare varietate de dimensiuni, caracteristici si preturi, deci alegerea laptopului potrivit si a celui care se potriveste cel mai bine nevoilor fiecarui utilizator este o provocare. De aceea trebuie sa aflati care sunt nevoile dumneavoastra. Pentru aceasta, puteti urma acesti pasi pe care vi-i oferim si care va vor ajuta sa definiti cu mai mare precizie pe fiecare dintre ele.

Ce dimensiune a ecranului este buna?

Inainte de a decide orice, trebuie sa aflati ce nevoie de „portabilitate” aveti, adica daca calatoriti mult cu calculatorul in spate, daca il mutati in jurul casei si asa mai departe; deoarece acest lucru va defini ce laptop va fi ideal pentru dvs. si. Laptopurile sunt in general clasificate dupa dimensiunile ecranului.

Alegeti o platforma: Mac OS, Windows sau Chrome?

Aceasta nu este o intrebare usor de raspuns, mai ales daca nu sunteti familiarizati atat cu Mac, cat si cu PC-urile. Mai multe pe siteul nostru meme.ro

Cunoasteti specificatiile laptopului

Daca doriti sa stiti ce laptop sa cumparati, trebuie sa tineti cont de cele mai importante caracteristici ale unui laptop, cum ar fi CPU-ul, hard disk-ul, grafica si memoria RAM. Activitatile mai intense, cum ar fi jocurile 3D si programele de editare video de inalta rezolutie, necesita componente mai scumpe.

Cum sa prevenim acneea de pe fata in mod natural

Este posibil sa aveti acnee si cosuri care sunt cauzate de diferiti factori, cum ar fi dieta, stresul, infectiile, problemele hepatice si asa mai departe. Pentru a scapa de acnee si pentru a spori sanatatea pielii, trebuie sa cunoasteti cauza acneei si sa o imbunatatiti.

In acest articol va prezentam mai multe moduri simple, dar eficiente cu privire la modul de a preveni acneea de pe fata in mod natural.

1. Pastrati fata curata

Desi nu aveti adesea acnee, este important sa va spalati fata de doua ori pe zi. Acest lucru ajuta la eliminarea excesului de ulei din piele, celulele moarte ale pielii si impuritatile. Cu toate acestea, spalarea de mai mult de doua ori pe zi nu este foarte buna, deoarece poate provoca mai multe iritatii pe piele, mai ales atunci cand utilizati un sapun aspru.

2. Folositi machiajul corespunzator

Alaturi de modalitatile de prevenire a acneei pe fata in mod natural, evitati purtarea de blush, pudra si fond de ten. Daca purtati machiaj, amintiti-va sa-l spalati inainte de a merge la culcare. Alegeti produse fara ulei si fara substante chimice si vopsele adaugate. Alegeti machiaj, care este etichetat ca non-comedogenic. Acest lucru inseamna ca veti reduce riscul de a obtine acnee cu produse cosmetice. De asemenea, verificati ingredientele de pe etichetele produselor inainte de a le cumpara.

3. Aplicati cuburi de gheata

Cuburile de gheata nu numai ca vor ajuta sa va racoriti, dar sunt, de asemenea, folosite pentru aplicarea pe fata pentru prevenirea acneei. Daca nu ati incercat niciodata, faceti-o astazi si observati pielea mai stralucitoare si tonifiata, fara cosuri, exces de ulei, murdarie si pori mari ai pielii. Acestea pot ajuta la inghetarea porilor pielii, pentru a elimina murdaria si uleiul care sunt prinsi in porii pielii. Prin urmare, cuburile de gheata va ajuta sa va spalati pielea si reduc umflarea.

4. Hidrateaza pielea de pe fata

Un mod simplu de a preveni acneea, este hidratarea. Amintiti-va sa va hidratati pielea fetei, chiar daca aveti piele grasa. Utilizarea produselor de ingrijire a pielii pentru o lunga perioada de timp va provoca daune asupra pielii. Hidratarea pielii, in special inainte de culcare, va va ajuta sa minimizati uscaciunea.

Sa dormim cu parul umed este periculos? Iata care este adevarul!

Nu exista nimic mai placut dupa o zi lunga decat un dus relaxant si un somn bun, mai ales intr-o zi fierbinte de vara. Cu toate acestea, exista si cei care spun ca dormitul cu par umed poate avea efecte negative, cum ar fi migrene, infectii ale pielii si chiar ciuperci.

Sunt adevarate aceste lucruri? Ca multe teme legate de frumusete si sanatate, exista multe mituri si adevaruri si aici suntem dispusi sa stim care sunt adevaratele. Daca sunteti unul dintre cei care nu isi usuca parul inainte de a merge la culcare, acest articol va va interesa.

A dormi cu parul umed poate face rau?

Este o simpla concluzie: daca dormi cu parul umed cand e rece, te vei imbolnavi. Cu toate acestea, aceasta notiune nu este in intregime adevarata. Potrivit lui Natalie Lukaitis, beauty editor la revista Marie Claire, „racelile sunt raspandite de un virus, asa ca este putin probabil ca dormitul cu parul ud le poate provoca, desi exista unele dovezi care sugereaza ca ne poate face mai sensibili la virus ».

In concluzie, nu, dormind cu parul umed nu va va da gripa, dar va poate slabi imunitatea. Deci, atunci cand vine iarna, este mai bine daca patul este cald si capul este uscat.

Poate sa deterioreze parul

Daca ati dormit cu parul umed, atunci veti sti cum arata a doua zi: incurcat si foarte dificil de pieptanat. Cel mai rau lucru este ca, pentru a da o forma, va trebui sa il umeziti din nou. Avand un cap umed la culcare nu dauneaza foliculilor, dar poate deteriora parul, deoarece firul este mai slab. Acest lucru, adaugat miscarilor capului cand dormiti, va poate slabi parul si isi poate pierde stralucirea naturala. De aceea, este mai bine sa il uscati sau sa dormiti pe o perna de matase cu parul strans.

Daca, in orice caz, decideti sa continuati dusul inainte de a dormi, va sfatuim sa va hidratezeti parul inainte de a dormi, pieptanati-l si dormiti pe o suprafata moale, pentru a minimiza daunele si pentru a avea parul la fel de frumos ca intotdeauna.