Saci vidat haine suspendati – economisiti pana la 80% spatiu in dulap

Veti nevoie de un dulap mai mare? Ce ziceti daca ati avea de trei ori mai mult spatiu decat cel pe care il aveti acum? Cu designul lor de ultima ora, acesti saci vidat haine comprima imbracamintea pentru a ajuta la maximizarea utilizarii spatiului dvs. de garderoba.

Fermoarul lateral cu lungime completa faciliteaza incarcarea lucrurilor voluminoase in sac si suspendarea acestora de pe umerii lor existenti pe inelul interior. Grozavi pentru rochii, costume, haine si mai mult chiar si atunci cand calatoriti.

Acesti saci vidat haine suspendati ofera o protectie superioara impotriva murdariei, insectelor, umezelii si mirosurilor si are un fermoar dublu, usor de utilizat, dotati cu un glisor.

Caracteristicile sacilor vidat haine suspendati:

  • Comprimati pana la 10 articole de imbracaminte pe umerasele existente
  • Lungimea maxima a fermoarului este dubla pentru acces usor
  • Etansi si reutilizabili
  • Carligul se invarte la 360 de grade
  • Supapa patentata – usor de folosit cu orice aspirator
  • Constructie durabila cu mai multe straturi
  • Ofera pana la tripla stocare in comparatie cu elementele necomprimate
  • Protectie superioara impotriva murdariei, insectelor, umezelii, mucegaiului si mirosurilor

Acesti saci vidat haine suspendati sunt o modalitate excelenta de a va pastra garderoba „din afara sezonului” sau de a obtine pur si simplu spatiu suplimentar intr-un dulap prin comprimarea obiectelor care nu sunt folosite des. Acestia au un sistem de inchidere cu fermoar, si un carlig cu ajutorul caruia puteti agata un numar de articole de imbracaminte. Partea exterioara a cuierului este carligul care tine sacul pe sina. Se desurubeaza pentru a dezvalui supapa de la care eliminati aerul. Odata ce sacul este comprimat, insurubati carligul inapoi si atarnati-l in dulapul care acum ocupa doar spatiul unui singur articol de imbracaminte.

Acesti saci vidati de depozitare remarcabili va asigura ca hainele dvs. vor ramane proaspete in timpul depozitarii si vor fi protejate de praf, murdarie, umezeala si molii. Protejarea hainelor si economisirea spatiului de stocare este la fel de usoara ca ambalarea lor.

Vrei sa afli mai multe despre aceste produse intra pe blusmart.ro si gasesti toate informatiile despre care ai nevoie + ofertele speciale pentru aceste produse.

Sacii de vidat haine se pot refolosi de mai multe ori, deci nu sunt de unica folosinta, daca nu se inteapa, rup etc (adica daca sunteti atentie cu ei cand ii folositi) ii puneti reutiliza pentru cat mai multe sezoane.

Sacii de vidat sunt acum disponibili pe mai multe marimi practic pentru toate sertarele, dulapuri, sifoniere,etc. Cele mai multe modele de saci de vidat sunt parfumate cu diverse arome ca iasomie,levantica, trandafir etc.

Nici preturile acestor produse nu sunt de speriat, avand in vedere ca produsele se pot reutiliza, practic este o investie pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *