Cum sa cumparam cel mai bun laptop in functie de nevoile noastre

Este suficient de compact pentru a-l lua cu dvs. oricunde, dar si suficient de versatil pentru a rula cele mai solicitante aplicatii; si asta pentru ca un laptop este cel mai bun instrument pentru a face o treaba serioasa sau pentru a va juca acasa.

In timp ce tabletele si smartphone-urile sunt deja populare, majoritatea oamenilor realizeaza ca totul, de la scrierea unei lucrari de cercetare la redarea unui joc video, functioneaza mult mai bine pe un laptop. Daca sunteti unul dintre cei care au un model vechi si doresc sa cumpere unul nou dar nu stiu ce laptop sa cumpere, nu va faceti griji, atunci va vom oferi cateva orientari esentiale care va vor ghida in intregul proces.

Exista o mare varietate de dimensiuni, caracteristici si preturi, deci alegerea laptopului potrivit si a celui care se potriveste cel mai bine nevoilor fiecarui utilizator este o provocare. De aceea trebuie sa aflati care sunt nevoile dumneavoastra. Pentru aceasta, puteti urma acesti pasi pe care vi-i oferim si care va vor ajuta sa definiti cu mai mare precizie pe fiecare dintre ele.

Ce dimensiune a ecranului este buna?

Inainte de a decide orice, trebuie sa aflati ce nevoie de „portabilitate” aveti, adica daca calatoriti mult cu calculatorul in spate, daca il mutati in jurul casei si asa mai departe; deoarece acest lucru va defini ce laptop va fi ideal pentru dvs. si. Laptopurile sunt in general clasificate dupa dimensiunile ecranului.

Alegeti o platforma: Mac OS, Windows sau Chrome?

Aceasta nu este o intrebare usor de raspuns, mai ales daca nu sunteti familiarizati atat cu Mac, cat si cu PC-urile. Mai multe pe siteul nostru meme.ro

Cunoasteti specificatiile laptopului

Daca doriti sa stiti ce laptop sa cumparati, trebuie sa tineti cont de cele mai importante caracteristici ale unui laptop, cum ar fi CPU-ul, hard disk-ul, grafica si memoria RAM. Activitatile mai intense, cum ar fi jocurile 3D si programele de editare video de inalta rezolutie, necesita componente mai scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *