Cum functioneaza oja semipermanenta Cameleon canni

Lacurile de unghii sunt mult mai mult decat produsele cosmetice care servesc la colorarea mainilor noastre. Acest tip de produse au o multime de proprietati care ofera unghiilor numeroase beneficii, pe langa aspectul complet elegant.

In plus, ca orice articol, fie cosmetic sau machiaj, oja semipermanenta Cameleon canni poate fi folosita in mii de moduri diferite, dar numai unele dintre ele sunt cele mai potrivite, prin urmare exista unele procese explicite care ofera anumiti pasi de urmat. Si, desigur, exista, de asemenea, diferite tipuri de oje, posibilitatile sunt nelimitate, mai ales atunci cand luati in considerare ca varietatea de lacuri de unghii care pot fi gasite in piata este aproape inepuizabila.

Toate acestea fac parte dintr-un concept larg, complex si divers, precum si un produs foarte atragator despre care inca mai avem multe de invatat.

Manichiura profesionala oja semipermanenta Cameleon canni

O manichiura buna implica o lucrare de infrumusetare si ingrijire a mainilor pentru a obtine un rezultat atragator si super atent, care completeaza aspectul general al persoanei. Manicuristii, pe langa faptul ca ne ajuta sa ne pastram unghiile frumoase si sanatoase, ne ofera o mare varietate de culori si designuri exclusive.

Oja semipermanenta Cameleon canni pentru manichiura profesionala
Manichiura este un proces care implica anumite etape, cum ar fi curatarea, exfolierea, indepartarea cuticulei si, in final, colorarea unghiilor.

Cum functioneaza oja semipermanenta Cameleon canni

Aceasta noua generatie de lacuri semipermanente este uscata ultra-rapid, datorita formulei sale exclusive, care este expusa la o lumina led (special conceputa de marca), care confera durabilitate culorii aplicate. In total, timpul de manichiura este redus la doar 30 de secunde, pentru ca culoarea sa ramana intacta si super luminoasa timp de 2 saptamani pe maini si pana la 6 saptamani pe picioare.

Textura acestui tip de oja semipermanenta Cameleon canni (spre deosebire de gelul obisnuit) este mult mai fina. Aceasta este indepartata cu un remover special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *