Cum sa prevenim acneea de pe fata in mod natural

Este posibil sa aveti acnee si cosuri care sunt cauzate de diferiti factori, cum ar fi dieta, stresul, infectiile, problemele hepatice si asa mai departe. Pentru a scapa de acnee si pentru a spori sanatatea pielii, trebuie sa cunoasteti cauza acneei si sa o imbunatatiti.

In acest articol va prezentam mai multe moduri simple, dar eficiente cu privire la modul de a preveni acneea de pe fata in mod natural.

1. Pastrati fata curata

Desi nu aveti adesea acnee, este important sa va spalati fata de doua ori pe zi. Acest lucru ajuta la eliminarea excesului de ulei din piele, celulele moarte ale pielii si impuritatile. Cu toate acestea, spalarea de mai mult de doua ori pe zi nu este foarte buna, deoarece poate provoca mai multe iritatii pe piele, mai ales atunci cand utilizati un sapun aspru.

2. Folositi machiajul corespunzator

Alaturi de modalitatile de prevenire a acneei pe fata in mod natural, evitati purtarea de blush, pudra si fond de ten. Daca purtati machiaj, amintiti-va sa-l spalati inainte de a merge la culcare. Alegeti produse fara ulei si fara substante chimice si vopsele adaugate. Alegeti machiaj, care este etichetat ca non-comedogenic. Acest lucru inseamna ca veti reduce riscul de a obtine acnee cu produse cosmetice. De asemenea, verificati ingredientele de pe etichetele produselor inainte de a le cumpara.

3. Aplicati cuburi de gheata

Cuburile de gheata nu numai ca vor ajuta sa va racoriti, dar sunt, de asemenea, folosite pentru aplicarea pe fata pentru prevenirea acneei. Daca nu ati incercat niciodata, faceti-o astazi si observati pielea mai stralucitoare si tonifiata, fara cosuri, exces de ulei, murdarie si pori mari ai pielii. Acestea pot ajuta la inghetarea porilor pielii, pentru a elimina murdaria si uleiul care sunt prinsi in porii pielii. Prin urmare, cuburile de gheata va ajuta sa va spalati pielea si reduc umflarea.

4. Hidrateaza pielea de pe fata

Un mod simplu de a preveni acneea, este hidratarea. Amintiti-va sa va hidratati pielea fetei, chiar daca aveti piele grasa. Utilizarea produselor de ingrijire a pielii pentru o lunga perioada de timp va provoca daune asupra pielii. Hidratarea pielii, in special inainte de culcare, va va ajuta sa minimizati uscaciunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *