Sfaturi esentiale de machiaj pe care fiecare fata trebuie sa le cunoasca

Aplicarea machiajului este un proces migalos si consumator de timp. Din fericire, exista anumite trucuri care va pot ajuta sa reduceti la minimum timpul petrecut in rutina dvs. de frumusete – si sa obtineti aspectul cel mai bun cu efortul minim.

Iata cateva dintre cele mai importante sfaturi de machiaj pe care fiecare fata ar trebui sa le cunoasca.

1. Cum sa creasca sprancenele groase in mod natural.

Uleiul de cocos va va ajuta sprancenele sa creasca mai groase. Acesta contine vitamina E si fier si va poate face, de asemenea, sprancenele mai intunecate. Pentru cele mai bune rezultate, amestecati 1 parte ulei de nuca de cocos cu 1 parte ulei de ricin. Spalati usor sprancenele cu degetele. Lasati timp de 20-30 minute si spalati cu apa calda. Repetati aceasta procedura zilnic timp de 2-3 saptamani si veti vedea un rezultat.

2. Taierea genelor nu functioneaza.

Un „truc” suplimentar care a castigat o popularitate: taierea genelor presupune ca le face mai groase si le ofera mai mult volum. Cu toate acestea, acest lucru este total gresit. De fapt, genele necesita aproximativ 1-2 luni pentru a creste la loc dupa ce au fost taiate. Deci, feriti-va si nu faceti asta acasa.

3. Incercati sa aplicati rimelul pe verticala.

Aplicarea rimelului pe pleoapele superioare si inferioare este o practica de multe ori neglijata, dar aici este un sfat interesant: mentineti peria verticala. Acesta este un simplu, dar probabil unul dintre cele mai bune trucuri pe care le puteti folosi. Atingeti genele cu varful periei pentru o finisare mai naturala.

4. Folositi bureti faciali pentru a curata fata.

Cand va curatati fata cu orice fel de demachiant, utilizati bureti speciali pentru cosmetice, deoarece acestia exfoliaza cu usurinta pielea si curata porii.

5. Revigorati rimelul cu apa fierbinte.

Adaugati cateva picaturi de apa fiarta in mascara, inchideti si agitati.

6. Periati-va buzele dupa ce va spalati dintii.

Frecati usor buzele cu o periuta de dinti uscata. Aceasta va va ajuta sa curatati pielea moarta si sa va faceti buzele mai moi. De asemenea, va creste fluxul de sange in buze, determinandu-le sa se umfle. Ca urmare, ele vor deveni mai moi, mai pline si mai senzuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *