Ingrijirea corecta a pieli:aplicarea pudrei

Aplicarea pudrei Aplicati pudra pe fata si apoi eliminati excesul cu o pensula.

Pielea uscata

Ei ii lipseste hidratarea. Este fina si, in aparenta, si frumosa, dar este obosita. Acest tip de piele trebuie sa fie tratata atat din interior, dar si din exterior. Cea care poseda o astfel de piele trebuie sa bea multa apa. Dupa aceea, nu trebuie sa stea in vant, caci se usuca, de altfel nici in soare si nici in frig. Trebuie sa opteze pentru un tratament de refacere, urmat de o crema de noapte hidratanta. Sapunul sau demachiantul, sub forma de calup, sunt contraindicate. Nu lasati niciodata tonicul sau demachiantul sa se usuce pe fata, tamponati-1 cu un servetel de hartie. Pentru zi, este indicata crema solara. Alegeti o crema hranitoare si hidratanta si aplicati-o cu grija inainte de machiaj. Sunt benefice masajele usoare cu ulei de trandafir sau cu ulei de migdale dulci, cel putin doua seri pe saptamana. Nu va bruscati pielea prin ingrijiri prea agresive, masti prea frecvente sau gomaj prea violent.

Anticearcanul se usuca in timpul zilei. In acest caz, reactivati-l catre amiaza. Fixati-1 cu pudra.

Picioarele si mainile deshidratate. Ungeti-le cu balsam de Aloe si luati sosete si manusi de bumbac inainte de culcare. La trezire, yeti avea mainile si picioarele usoare si fine.

Sport si gimnastica. Pielea se deshidrateaza dupa efort, caci

transpiratia elimina hidratarea naturala a pilelii. Pastrati vaporizatorul cu apa in geanta de sport.

Pastrarea hidratarii. Hidratarea incepe din interior. Pentru confortul si stralucirea pielii, pastrati o sticla cu apa in geanta sau pe birou, si beti din ea toata ziva.

Menopauza. Dupa menopauza, piele are tentinta sa devina uscata. Treceti la un sapun mai delicat. Accelerati exfolierea pentru a activa reinnoirea celulara care incetinesrte cu varsta. Aplicati dupa aceea o crema nutritiva. Pielea va fi putin mai uscata si va veti simti mult mai bine.

Punctele negre

Punctele negre apar in zonele mai grase ale fetei, nasului, barbiei… Culoarea neagra se datoreaza melaninei, pigment natural al pielii. 0 curatare corecta si ingrijirile repetate duc, deseori, la disparitia lor, dar cateodata trebuie actionat mai precis. 0 inhalatie urmata de o masca ar trebui sa va scape de aceasta problema, pana la data urmatoare.

Cosul este urmarea logica a unui punct negru netratat: bacteriile actioneaza si formeaza o infectie care se vede: cosul. Incercati sa rezistati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *