Oja semipermanenta – de ce este in topul preferintelor clientelor de la salon?

Tehnica de manichiura cu oja semipermanenta s-a inradacinat foarte rapid in studio-urile moderne de ingrijire corporala. In prezent aproape orice salon de manichiura si pedichiura ofera servicii de aplicare oja semipermanenta, iar clientele prefera aceasta modalitate. Haideti sa vedem in continuare care sunt motivele pentru care fetele si doamnele iubesc oja semipermanenta si solicita acest serviciu cand merg la salon.
– Oja semipermanenta rezista extrem de bine pe unghie.
Cand o clienta opteaza pentru manichiura clasica ea va reveni cu programare peste 1 – 2 saptamani pentru refacere. Dar daca opteaza pentru oja semipermanenta, aceasta va ramane fixata pe unghie o perioada indelungata. Prin urmare, clienta va reveni la salon peste 3 sau chiar 4 saptamani.
– Oja semipermanenta nu se ia, nu se decojeste.
Dupa cum sugereaza si denumirea sa, aceasta oja nu se desprinde. Unghia ramana frumoasa chiar si dupa doua sau trei saptamani de la aplicare. De aceea, foarte multe fete prefera sa-si faca unghiile „semipermanent”. Cu aceasta oja pe unghii poti uita de stresul de a-ti reface unghiile des, de a avea unghii decojite, ciupite sau inestetice. Toate aceste probleme pe care le regasim la manichiura cu oja clasica, dispar la tehnica cu oja semipermanenta.
– Oja semipermanenta nu dauneaza unghiilor.
In general unghiile tind sa devina casante in sezonul rece sau atunci cand realizam anumite activitati, dar oja semipermanenta combate ruperea si exfolierea, fara sa afecteze sanatatea lor. Atunci cand cumperi oja semipermanenta ai posibilitatea de a opta pentru o formula cu baza ce contine vitamina A. Recomandarea specialistilor este sa faci acest lucru pentru ca vitamina A este benefica pentru cresterea si rezistenta unghiilor. Astfel, te vei putea bucura de unghii ferme, cu minim de efort. Obisnuiesti sa-ti rozi unghiile? Ei bine, oja semipermanenta te poate ajuta sa scapi de acest tic nesanatos. Pentru ca textura unghiei este mai rigida, nu vei mai putea face acest lucru si automat te vei vindeca de obiceiul de a-ti roade unghiile.
Oja semipermanenta nu este scumpa.
Daca obisnuiesti sa-ti faci unghiile la salon trebuie sa stii ca nu va fi nevoie sa scoti foarte multi bani din buzunar ca sa achiti nota de plata. Asta pentru ca oja semipermanenta nu este scumpa. Nu exista o diferenta uriasa din punct de vedere financiar intre manichiura clasica si cea cu oja semipermanenta.
In plus, trebuie sa iei in considerare ca datorita rezistentei ojei semipermanente, vei ajunge mai rar la salon, ceea ce inseamna economii (de timp si bani) pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *