Genele false sunt in topul trendurilor de moda in 2019

 YouTube si Instagram par sa fie un paradis pentru iubitorii de frumuseste si frumusete, iar aceste canale media sunt pline de tutoriale, sfaturi si trucuri legate de gene false. Miscarea pare sa fi devenit intensa in 2018, iar trendul se pastreaza si pentru 2019.
Genele false reprezinta grupuri mici de fire sintetice sau umane care sunt lipite impreuna. Pot fi aplicate in sectiuni mici, pentru a mari plinatatea genelor naturale sau ca piesa intreaga pentru un efect dramatic. Motivul pentru care foarte multe fete aleg sa poarte gene false tine de rezultatul final: genele false subliniaza zona ochilor, pun in evidenta chipul si per ansamblu creaza o imagine foarte frumoasa.
Avantaj: Accentueaza genele naturale
Genele false pot fi folosite de persoane care au gene fine, putin vizibile sau scurte. Integrarea sectiunilor mici, individuale, cu pensete si lipici, la linia genelor, creaza un aspect natural. Puteti ajusta genele false pana la o lungime care se potriveste cu genele naturale, iar apoi puneti o cantitate mica de lipici pe linia genelor pentru o privire desavarsita care dureaza o zi intreaga. Folosite cu masura, genele false pot trece drept naturale destul de usor.
Avantaj: Obtineti un aspect indraznet
Chiar daca nu obisnuiesti sa poti gene false in fiecare zi, exista anumite momente cand pur si simplu acestea isi au rolul in tinuta pe care o compui. Daca mergi la o petrecere de Halloween, in club sau la un eveniment important si vrei sa mizezi pe un aspect indraznet si dramatic, atunci genele false te pot ajuta din plin. Genele tale vor fi mai lungi, mai frumoase si mai bogate.
Cat costa gene false manunchi?
Preturile genelor false sunt extrem de mici. Un manunchi de 13mm costa doar 10 lei. Acestea se pot lipi cu un adeziv si se inlatura cu usurinta cu o solutie speciala. Poti comanda de asemenea gene false manunchi 12 mm, 14mm, 10 mm, 8 mm, 11 mm sau 15 mm in functie de rezultatul pe care vrei sa-l obtii.
Faptul ca genele false sunt usor de aplicat/ dat jos, ca au preturi mici si creaza un efect dramatic le face sa fie preferate de multe fete. Sunt momente in care clasica mascara poate inlocui genele false pentru un plus de dramatism si pentru a socate in evidenta ochii frumosi.
Daca vrei sa-ti procuri si tu un set de gene false te asteptam pe amalia. Aici gasesti o multime de produse cosmetice care te vor ajuta sa te rasfeti, sa devii mai frumoasa si mai invidiata de privirile celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *