Truse make-up:Ce nuante se potrivesc ochilor tai?

Atunci cand vrei sa-ti pui in evidenta ochii, culorile din trusa de machiaj reprezinta un element vital. Ochii sunt ferestre spre sufletul tau, asa ca alegand o nuanta potrivita de machiaj vei putea sa obtii un efect ravasitor.

Avand in vedere ca exista atat de multe nuante disponibile si atat de multe truse make-up pe piata, este imposibil sa stii exact care iti completeaza cel mai bine ochii, stilul si look-ul vestimentar intr-o zi. Daca alegi o nuanta nepotrivita, aceasta va ascunde frumusetea ochilor tai si poate intra in contratimp cu stilul vestimentar.

Iata cateva lucruri care te pot ajuta sa gasesti o nuanta care sa ti se potriveasca si sa-ti scoata in evidenta frumusetea naturala a ochilor.

Truse make-upCe nuante se potrivesc ochilor tai

Istoria fardurilor de ochi

Fardul de ochi este un machiaj simplu care vine sub forma de pulbere fina. Poti sa cumperi truse de mai multe nuante pe care le poti combina in functie de efectul pe care vrei sa-l obtii de fiecare data. Fardul de pleoape este folosit pentru a intensifica privirea, pentru contrast si finisare. A fost folosit pentru prima data in Egiptul Antic sub forma de kohl. Regina egipteana folosea aceasta metoda incipienta de make-up pentru a se infrumuseta in timpul ceremoniilor religioase.

Dupa ce a ajuns in Roma si Grecia, fardul de pleoape a inceput sa fie tot mai utilizat de catre femeile care doreau sa iasa in evidenta in diferite imprejurari, nu doar in cadrul ceremoniilor religioase. Cu toate acestea, numai femeile din clasa superioara puteau sa-si permita un astfel de produs cosmetic extravagant.

Astazi insa produsele de make-up pentru ochi au evoluat foarte mult si sunt foarte populare in toata lumea.

Ce nuanta din truse make-up se potriveste cel mai bine ochilor mei?

Foarte des femeile fac greseala de a potrivi culoarea machiajului cu nuanta articolelor vestimentare pe care le imbraca. Iti recomandam sa eviti acest lucru, pentru ca efectul nu este deloc incantator.

In schimb, ar trebui sa alegi un machiaj al ochilor care sa-ti puna in evidenta tenul si culoarea ochilor. Forma ar trebui sa-ti completeze ochii naturali, dar nu neaparat sa se potriveasca perfect cu acestia. De exemplu, daca ai ochi albastri si aplici fard de ochi albastru, in final ochii tai vor parea plictisitori.

Poti sa te joci si sa experimentezi cu o multime de nuante. Cumpara Trusa Make-Up 120 culori, KIT MAKE-UP Trusa 120 Culori + SET 12 PENSULE sau Trusa Farduri Detasabila 88 culori – AM88#5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *