De ce sa cumperi o lampa UV?

Meriti sa ai unghii superbe si tu stii asta foarte bine. De aceea, din cand in cand iti faci manichiura. Dar exista o mica problema – manichiura traditionala este predispusa sa se rupa intr-un timp prea scurt. In aceasta situatie, tot ce iti ramane este sa revii din nou asupra unghiile si chiar sa renunti la unghiile lungi.

lampa uv

Din fericire au aparut cateva metode moderne care te pot ajuta sa ai unghiile lungi, frumoase si puternice pe care ti le doresti. Sa luam de exemplu manichiura cu gel UV – aceasta tehnica este mai costisitoare si dureaza putin mai mult decat manichiura traditionala cu care ai fost obisnuita pana acum. Si totusi are cateva avantaje uimitoare care te vor convinge ca merita sa incerci.

Deci iata ce iti recomandam: cumpra o lampa UV – are un pret destul de accesibil si iti vei amortiza investitia pe termen lung, cumpara geluri UV si invata sa-ti faci manichiura acasa.

De acum te vei putea bucura de unghii stralucitoare, sexy si impecabile. Totul la o fractiune din tot ceea ce te-ar fi costat sa mergi la salon de fiecare data.

 

De ce sa cumperi o lampa UV?
Inainte sa te apuci sa-ti faci manichiura cu gel UV acasa, ai nevoie de o lampa UV pentru uscare. Acesta nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau de infrumusetare si intretinere. Este o necesitate si ar trebui sa aiba locul sau bine definit alaturi de o oglinda buna de machiaj, de vaporizatorul facial si asa mai departe.

Cert este ca manichiura cu gel este formata din molecule care se pot lipi sub o anumita lungime de unda. Asta inseamna ca, gelul UV nu o sa se usuce daca nu va fi expus la o lampa UV sau lumina LED. Aceasta este una din multele intrebuintari ale luminii UV si de asta tu ai nevoie de o lampa UV.

Daca se intampla sa nu ai la indemana o lampa UV dar sa folosesti gel UV, din pacate unghiile se vor rupe sau sau gelul se va sterge foarte repede. Deci nu vei apuca sa te bucuri de beneficiile gelului UV – si anume acela de a avea unghii frumoase pentru o perioada lunga de timp.

Din fericire o lampa UV nu costa foarte mult. Exista mai multe modele si poti alege una mai ieftina daca intr-adevar tii la un buget limitat. Dar cu siguranta iti vei recupera banii cheltuiti dupa cateva utilizari. Daca platesti la fiecare 3 saptamani pentru o manichiura cu gel la un salon, nu va mai fi nevoie sa faci aceasta cheltuiala daca iti faci singura unghiile acasa. Deci are sens sa-ti cumperi o lampa UV de pe amalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *