Utilitatea instrumentelor de manichiura pentru unghii false

Atunci cand iti faci manichiura, indiferent daca optezi pentru unghii false ori pentru infrumusetarea unghiilor naturale, vei avea nevoie de cateva instrumente speciale. In acest articol facem referire la aceste ustensile, pe rand. Ele pot fi utilizata acasa, dar vei observa ca sunt si pe masa manichiuristei de la salon. Atunci cand sunt utilizate in mod corespunzator, unghiile vor ramane in stare excelenta, cu minime cheltuieli.

  1. Unghiera. Cele mai obisnuite instrumente de manichiura sunt instrumentele de taiat unghii. Utilizeaza acest instrument simplu pentru a mentine unghiile frumos taiate si modelate. In timpul unei sesiuni de manichiura, cu unghii false sau nu, poti folosi unghiera pentru a modela unghiile care sunt prea lungi. Ulterior le poti pili mai usor. Unghierele ofera o solutie rapida care este usoara si sigura de utilizat. Spala si usuca unghiera sau forfecuta de taiat unghiile dupa fiecare utilizare pentru a preveni infectiile.
  2. Pila. Foloseste o pila delicata pentru unghii false sau pentru unghiile tale naturale. Pilele metalice nu reprezinta o alegere buna pentru ca nu sunt flexibile si sunt aspre pentru unghii. Verifica ambalajul pentru a vedea daca pila este pentru unghii false sau pentru unghii naturale inainte de cumparare. Cand pilesti unghia, mergi intr-o singura directie. Daca nu vei face acest lucru, risti sa rupi unghia. Pileste incepand de la margine, spre centru. Inlocuieste pila in mod periodic in scop sanitar pentru a obtine cele mai bune rezultate.
  3. Instrument de impins cuticulele. Foloseste aceasta ustensila pentru a impinge cu atentie cuticulele. Inlocuieste-o pentru a preveni inmultirea bacteriilor si a germenilor. Utilizeaza capatul plat pentru a impinge usor cuticula inapoi spre mana, incepand din mijlocul unghiei. Utilizeaza in prealabil un ulei pentru inmuiat cuticulele pentru a face acest proces mai usor.
  4. Trimmer pentru cuticule. Cand folosesti un trimmer pentru cuticule, fii foarte atenta. Utilizeaza doar trimmere usor proeminente. Fii foarte atenta sa nu-ti tai pielea. Trimmerul ar trebui sa fie pastrat curat – spala-l cu apa calda si sapun sau inmoaie-l in alcool pentru a ucide orice bacterie.
  5. Pila buffer. Folosirea unei pile buffer poate elimina crestele de la nivelul unghiilor si asigura o stralucire durabila. Acest lucru poate extinde rezistenta manichiurii oferind o buna fundatie pentru constructia realizata. Cand unghiile sunt vopsite, foloseste pila buffer pentru o stralucire naturala, sanatoasa, cu efort minim. Cele mai multe pile buffer au forma dreptunghiulara, cu patru suprafete diferite pentru beneficii maxime, inclusiv indepartarea petelor.
instrument pentru cuticule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *