Oja semipermanenta canni, pentru unghii impecabile doua saptamani

Va puteti imagina plecarea in vacanta timp de 15 zile cu asigurarea ca manichiura dvs. nu va fi deteriorata si veti avea maini impecabile?

Oja semipermanenta canni realizeaza acest lucru deoarece consta in unirea lacurilor semi-permanente cu vopselele de unghii traditionale. Modul de aplicare este acelasi ca de obicei, doar ca modul de uscare este printr-o lampa cu lumina UV sau LED. Acest lucru face ca uscarea instantanee si unghia sa se intareasca.

Ce este oja semipermanenta canni ?

Oja semipermanenta canni este o tehnica care, de la venirea sa in lumea manichiurilor, a fost revolutionara. Motivul este ca permite afisarea unor aspecte impecabile timp de aproape o luna. Asta, fara indoiala, este unul dintre principalele sale avantaje. Vreti sa le cunoasteti pe toate? Luati nota!

Oja semipermanenta canni – principalele avantaje

Din acest motiv, a devenit din ce in ce mai frecvent ca femeile sa recurga la manichiura semipermanenta. Acest tip de manichiura se face, de obicei, in saloanele dedicate – desi puteti incerca si acasa daca aveti produsele si cunostintele potrivite – iar principalul sau avantaj este ca putem avea unghii perfecte pana la 3 saptamani. Cu toate acestea, exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand alegem o oja semipermanenta canni.

Acest tip de oja semipermanenta canni nu dauneaza unghiei, desi trebuie sa luati in considerare un lucru important. Nu toate produsele vandute pe piata ca oje semi-permanente sunt bune pentru unghii. Trebuie sa va asigurati ca veti cumpara oja semipermanenta canni de la un brand bun si nu aveti incredere in cele vandute la preturi prea ieftine. Multe dintre ele contin mai mult decat cantitatea permisa de metileter de hidrochinona, o substanta chimica care ne raneste unghiile si poate fi toxica.

Formula ojei semipermanente este o combinatie de produse chimice organice care protejeaza unghiile naturale, rezultand un produs unic pentru stylingul unghiilor.

In prezent, aproape toate culorile au o versiune semi-permanenta, astfel incat sa puteti purta si tendintele de moda ale sezonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *