Avantajele ojei semipermanenta Neon

Oja semipermanenta Neon este un gel acrilic amestecat cu oja care se aplica pe unghii si se intareste la UV. Are aceeasi textura ca o oja clasica: este lichida si chiar mai stralucitoare decat cea traditionala. Ramane impecabila, fara a se sterge sau a se curata, pana la maximum 18 zile.

Oja semipermanenta Neon se poate face si acasa si in saloanele de manichiura.

Dupa aplicarea a doua straturi de oja semipermanenta Neon, lasand intotdeauna 30 de secunde de uscare intre straturi. In cele din urma, se plaseaza un strat superior care se va usca si el la lampa ultravioleta.

O aplicare cu oja semipermanenta Neon necesita intre 25 si 30 de minute. Dar, spre deosebire de manichiura clasica, oja semipermanenta Neon nu necesita timp de uscare. Unghiile sunt impecabile de la minutul unu.

In ceea ce priveste culorile, fiecare marca ofera o gama aproape la fel de variata ca cea disponibila pentru ojele clasice.

Avantajele acestui tip de oja semipermanenta Neon este ca rezista pana la 2-3 saptamani.

Avantajele ojei semipermanente

O manichiura si pedichiura luminoasa si perfecta pentru o perioada mai lunga este posibila datorita marcilor de lacuri de unghii care permit o mai buna aderenta intr-un timp foarte scurt. Este posibila o manipulare stralucitoare si perfecta pentru mai mult timp, chiar si pentru mai mult de doua saptamani. Mai ales in cazul pedichiurii care, datorita cresterii mai lente a unghiilor, vizita la centrul de estetica si frumusete poate fi amanata timp de pana la o luna.

Oja semipermanenta Neon un tip de lac de unghii special care, impreuna cu culoarea selectata a lacului de unghii, creeaza o uniune perfecta care protejeaza unghiile de rupere sau exfolieri. Una dintre particularitatile sale este uscarea la lampa LED sau UV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *