Cum sa ai unghii perfecte cu oja semipermanenta 3 in 1 Gelack

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack este cea mai recenta tendinta de frumusete pentru manichiura si pedichiura. Este un tip special de oja, care depinde de ingrijirea mainilor sau de munca de zi cu zi pe care o efectuati. Acest tip de manichiura poate dura aproximativ intre 15 si 20 de zile. Mult mai mult decat asa-numitele oje conventionale pe care le folosim de obicei.

Stim cu totii ca unghiile ingrijite, impreuna cu alte aspecte, ofera imagine foarte buna, fie ca sunteti in cautarea unui loc de munca pentru un interviu, pentru ca lucrati cu publicul, sau daca doriti pur si simplu sa aveti o manchiura impecabila. Fara indoiala, stima de sine va creste si veti da o impresie buna tuturor!

In ultimii ani, unghiile semi-permanente 3 in 1 au fost o mare noutate, pentru a obtine o „manichiura perfecta”. Aceasta tehnica, este amestec intre oja si gel, pentru a obtine unghii frumoase, cu un efect foarte natural.

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack – care sunt avantajele

Principalul avantaj pe care il puteti gasi in aceasta tehnica de manichiura cu oja semipermanenta 3 in 1 Gelack, este timpul care dureaza fara a se exfolia sau fara a pierde stralucirea si acesta este un mare lucru pentru toate femeile active si care au locuri de munca in care isi folosesc foarte mult mainile.

Aplicarea sa este simpla si rapida, timpul de uscare este mai mic decat cel al aplicarii unui lac normal, deoarece este realizata cu o lampa UV (ultravioleta).

Cum sa ai unghii perfecte cu oja semipermanenta 3 in 1 Gelack

Cu aceasta oja semipermanenta 3 in 1 Gelack, unghiile mainilor devin perfecte, doua saptamani mai tarziu si cele ale picioarelor pana la o luna! Si toate acestea fara a a depune nici un efort.

Studiile recente ne informeaza ca femeile care folosesc ocazional acest tip de oja semipermanenta 3 in 1 Gelack nu trebuie sa-si faca griji, dar cele care o fac in mod continuu ar trebui sa fie constiente de „riscurile potentiale implicate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *