Cum sa iei examenul auto din prima

Aveti nevoie de cateva sfaturi pentru examenul de conducere? Iata ghidul nostru pentru modul in care functioneaza si cum trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.

Chiar si dupa zeci de lectii de conducere si sute de kilometri de invatare pe sosea, exista inca o sansa buna sa nu va simtiti complet pregatiti pentru testul de conducere, foarte putini oameni sunt. Deci, daca va simtiti nervos inainte de acest examen practic foarte important, ar trebui sa cititi cele mai bune sfaturi pentru testul de conducere, gasesti multe informatii pe siteul nostru de transport moloz.

Practicati. Mult

Specialistii sugereaza ca elevii, in medie, au nevoie de aproximativ 45 de ore de formare profesionala plus 22 de ore de practica privata. Asigurati-va ca invatati cu un instructor cu care va simtiti confortabil, de la o scoala de soferi de renume – si practicati cu un prieten sau o ruda cu experienta pentru a va imbunatati abilitatile.

Fara emotii

Un truc care va poate ajuta sa nu fiti nervos in timpul testului dvs. real de conducere este sa va imaginati ca sunteti cu cineva mai putin „intimidant”. Pretindeti ca va aflati chiar in masina cu bunica draga, dulce, care nu ar avea nimic altceva decat sa va laude.

Familiarizati-va cu zona din jurul centrului dvs. de testare

Confruntarea cu o ruta necunoscuta in timpul testului de conducere nu este un inceput minunat. Utilizati ultimele dvs. de lectii de conducere pentru a practica drumurile la care puteti fi testat – instructorul dvs. de conducere ar putea chiar sa stie de la studentii anteriori care dintre rute sunt cele mai probabile.

Fiti pregatiti

Dormiti suficient in noaptea inainte de testul de conducere si asigurati-va ca mancati micul dejun. Nu planificati nimic pentru aceasta zi – nu doriti sa va grabiti sau sa va faceti griji cu privire la altceva ce trebuie facut.

Alegeti timpul testului cu grija

Timpul in care va dati testul de conducere poate avea un impact semnificativ asupra rezultatului, in special daca locuiti intr-un oras aglomerat. Cele mai multe zone ocupate sufera de trafic rutier. Acest lucru implica soferii disperati sa mearga la lucru la timp sau dornici sa ajunga acasa si au adesea putina rabdare pentru un sofer care invata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *