Avantajele manichiurii cu oja semipermanenta

Manichiura semipermanenta este o tehnica care pastreaza unghiile perfecte pentru o perioada lunga de timp. Oja semipermanenta este alternativa perfecta pentru acele femei care au o viata ocupata si doresc sa aiba unghiile impecabile, dar nu au timp pentru a frecventa des salonul de manichiura.

Avantajele manichiurii cu oja semipermanenta

Principalul avantaj al manichiuri semipermanente este faptul ca este o solutie practica si eficienta pentru a avea maini perfecte pentru o perioada destul de lunga, de exemplu pana la doua saptamani.

Un alt avantaj al manichiurii semipermanenta este stralucirea si duritatea pe care le da unghiilor. Acesta este motivul pentru care este ideala pentru persoanele care au unghii fragile si slabe.

Oja semipermanenta permite unghiilor sa fie in stare perfecta pentru o perioada lunga de timp, mult mai mult decat ojele conventionale. In plus, la unghiile picioarelor, durata tinde sa fie mult mai mare, deoarece poate depasi luna fara inconveniente.

Este important sa se clarifice faptul ca abuzul de oja semipermanenta poate duce la slabirea unghiilor, astfel ca este important sa se odihneasca unghiile cel putin pentru o perioada scurta de timp, astfel incat sa puteti oxigena si sa se recupereze in mod corespunzator.

Dincolo de avantajele si dezavantajele sale, manichiura semipermanenta este in continuare preferata de multe femei care intentioneaza sa-si pastreze unghiile impecabile pentru o perioada lunga de timp.

Aplicare usoara si rapida.

Durata mai lunga (aproximativ 3 saptamani), foarte rezistenta la apa si soc.

Valabila pentru maini si picioare (la picioare dureaza 2 luni).

Decoratii multiple pot fi facute si incapsulate inainte de luciul final.

Oja semipermanenta: tot ce aveti nevoie pentru a o face acasa

Pentru a incepe, trebuie sa stim mai intai ce vom folosi, sa avem totul gata si sa nu pierdem nimic pentru a obtine o manichiura perfecta.

Pentru aceasta, vom avea nevoie de urmatoarele:

  • Kit de manichiura semipermanenta(un primer,oja semipermanenta, o baza si top).
  • O lampa cu lumina UV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *