Micropigmentarea sprancenelor: tot ce trebuie sa stiti

Sprancenele sunt cadrul fetei, ele evidentiaza aspectul si ofera armonie caracteristicilor. Multi factori depind de aspectul sprancenelor noastre, de la seriozitatea pe care fata noastra o poate transmite, pana la protectia ochilor nostri de lumina soarelui. Pentru a va lauda cu un aspect impecabil si pentru a profita din plin de partea pozitiva a expresiilor dvs., este necesar sa stiti cum sa aveti grija de sprancene

Micro-pigmentarea sprancenelor este o tehnica care a castigat o mare popularitate, din moment ce sprancenele groase si stufoase au devenit din nou la moda. Daca va ganditi sa faceti acest lucru, este important sa cunoasteti anumite date, de la durata, la intretinerea lor.

Cu siguranta ai citit pe un blog sau ati auzit pe cineva vorbind despre micropigmentare. Dar stiti ce este?

Micropigmentarea este definita din punct de vedere tehnic ca introducerea de pigmenti specifici in epiderma, in conditii de siguranta si fara dureri si o garantie absoluta de igiena.

Micropigmentarea sprancenelor: tot ce trebuie sa stiti

1. Nu dureaza toata viata: este un tratament temporar, deoarece pigmentii implantati sunt absorbiti.

2. Culoarea este diferita pentru fiecare persoana: culoarea va fi aleasa intre gama care se armonizeaza cu fata, tinand cont de: culoarea parului, densitatea sprancenelor si tonul pielii.

3. Ideala pentru sportivi: daca sunteti una dintre cele care traiesc in sala de gimnastica sau inotati, este optiunea ideala pentru ca corecteaza liniile intr-un mod natural.

4. Reactii secundare: Este posibil sa aveti reactii adverse usoare, cum ar fi umflarea sau inrosirea. Deci, puteti obtine un test de sensibilitate a pielii inainte de a aplica tratamentul pentru a masura reactia pielii.

5. Nu va speriati, este normal sa se formeze o crusta dupa terminarea procedurii. Va dura aproximativ 4 sau 5 zile si va avea o culoare mult mai intensa decat va fi de fapt. Pana la trecerea unei luni, nu veti putea aprecia tonul real deoarece procesul de fixare a pigmentului nu va fi fost finalizat.

6. De multe ori puteti sa confundati aceasta tehnica cu tatuajul, dar trebuie sa intelegeti ca procedura nu este aceeasi. Tatuajul este permanent si micropigmentarea este semi-permanenta, deci, aveti nevoie de retusare, in functie de tipul de piele al fiecarei persoane si de ingrijirea pielii. Pigmentul va disparea treptat cu trecerea timpului, necesitand o examinare lunara pentru a determina daca este necesara retusarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *