Oja semipermanenta 3 in 1 Magic avantaje

Lacurile de unghii evolueaza in mod constant si de ceva timp a fost evident ca una dintre ele este utilizarea ojei semi-permanente. Este economica, confortabila si foarte eficienta daca doriti sa aveti unghii perfecte pentru mai mult timp fara complicatii majore. Dar, stiti ce este?

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic tinde sa dureze mai mult de 2 saptamani in stare perfecta.

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic – Avantaje:

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic este aplicata ca o oja normala.

– Adera rapid.

– Are o stralucire permanenta.

– Nu se deterioreaza sau se exfoliaza atunci cand efectuati orice miscare cu mainile.

– Are un timp redus de aplicare si se usuca rapid.

– Dureaza in medie 2 saptamani la maini si pana la o luna si jumatate la picioare.

Ce este oja semipermanenta 3 in 1 Magic?

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic este conceputa pentru toate femeile care doresc o culoare de lunga durata fara urme; mai ales pentru cele care nu au timp sa-si faca o manichiura in fiecare saptamana. Pe scurt, oja semipermanenta 3 in 1 Magic este solutia dvs. daca sunteti in cautarea unui rezultat perfect intr-un timp scurt, fara a va ingrijora de un proces greoi sau o intretinere constanta.

Intotdeauna unghii impecabile: Oja semipermanenta va dura mult mai mult timp in stare perfecta, deoarece nu are nevoie de ingrijiri speciale si de obicei dureaza in jur de trei saptamani.

Oja semipermanenta 3 in 1 Magic este o evolutie a ojelor semipermanente traditionale, cu avantajele de a nu utiliza mai multe produse cum ar fi baza sau top, nici cleanser, deoarece acestea se usuca perfect la lampa. Aplicarea sa usoara si rapida, cunoscuta si ca „ONE STEP”, o face un produs ideal pentru orice femeie.

Ca orice tratament estetic, oja semipermanenta are argumente pro si contra, dar nu uitati ca aceasta este cea mai buna optiune de a avea unghii perfecte pentru o lunga perioada de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *