Saci de vidat haine,de trei ori mai mult spatiu

In prezent, exista posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de saci de vidat pe piata. De la saci vidati pentru alimente, pana la saci de vidat haine, va oferim toate informatiile despre aceste produse indispensabile din gospodarie.

Exista multe tipuri de saci de vidat, va putem ajuta sa alegeti tipul care se potriveste cel mai bine necesitatilor dvs., economisind cheltuieli inutile.

Ce este ambalajul in vid?

Este extragerea aerului care inconjoara produsele care urmeaza sa fie depozitate, astfel se obtine o atmosfera fara oxigen si aparitia bacteriilor si ciupercilor care necesita oxigen pentru a supravietui este intarziata. Acest proces ne permite sa crestem durata de viata utila a hainelor, mentinandu-le departe de mucegaiuri, praf, insecte si mirosuri neplacute.

Saci de vidat – care sunt avantajele lor

Avantajele folosirii sacilor de vidat sunt multe. Sunt un recipient reutilizabil, cu costuri reduse si rezistenta foarte buna.

Economisirea spatiului. Spatiul ocupat de aer in textile, in special in spuma, reprezinta mai mult de 50% din volum. Aveti putin spatiu pentru a stoca lucruri pe care nu le folositi adesea acasa? Ei bine, atunci vi se intampla asa cum mi se intampla si mie, asa ca va vom oferi o solutie ieftina si sincera, astfel incat toate asternuturile, pernele si alte materiale textile pe care nu le folositi sa ocupe minimum de spatiu.

Ordinea vizuala. Cand introducem pungi compacte, avem multa senzatie de ordine si confort pentru a le gasi.

Secretul consta in calitatea sacilor. Daca puteti utiliza un aspirator pentru a-l comprima la maxim, acesta este un avantaj. Asigurati-va ca sacul este bine sigilat (de obicei vine cu un sistem care favorizeaza aceasta actiune).

Aveti incredere in aceasta alternativa pentru a stoca haine in interiorul cutiilor in depozitare, deoarece, puteti ajunge la triplarea cantitatii de imbracaminte stocata.

Cum functioneaza?

Este aproape aceeasi metoda utilizata cu sacii de conservare a alimentelor. Aceasta metoda consta in extragerea intregului aer existent din interiorul ambalajului, cu un aspirator. Este un sac de plastic dur, care are o supapa. Spre deosebire de etansarea in vid a hranei, ambalajul pentru imbracaminte, prin aceasta supapa, elimina aerul din interior. Cu scopul de a comprima tesaturile astfel incat sa fie posibila plasarea mai multor piese de imbracaminte intr-un singur ambalaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *