Beneficiile inlocuirii vechilor ferestre cu termopane

O decizie importanta de luat,atunci cand vine vorba de a imbunati eficiența energetica și confortului casei tale este inlocuirea vechilor ferestre,cu termopane. 

Aceasta schimbare va veni cu multe avantaje, atat pe termen scurt cat și pe termen mediu si lung. 

Iata mai jos cateva motive pentru care ar trebui sa iei in considerare aceasta opțiune și sa faci tranziția cu succes catre ferestrele termopan vandute de catre https://rehau-termopane.ro:

Ofera eficiența energetica sporita: 

Unul din avantajele majore ale termopanelor este ca acestea sunt proiectate si realizate sa ofere o izolație termica superioara fața de ferestrele tradiționale. 

Prin folosirea unei structuri compuse din doua sau trei straturi de sticla,cu un spațiu etanș intre ele si umplut cu gaz, termopanele reduc foarte mult pierderile de caldura și transferul termic de la exterior la interior și viceversa. 

Totul ducand la o eficiența energetica sporita a casei tale si contribuie la reducerea consumului de energie si implicit la scaderea costurilor cu incalzirea pe timpul iernii si racirea pe timpul verilor calduroase

Confort termic și fonic sporit

Ferestrele termopan au capacitatea de a reduce pierderile de caldura si transfer termic si vor asigura un nivel optim de confort termic in interiorul locuintei. 

Pe timpul iernii termopanele vor mentine in interior caldura si va impiedica sa patrunda aerul rece din exterior in timp ce vara va impiedica sa patrunda caldura in casa ta.

Termopanele ofera și o foarte buna izolare fonica, reducand zgomotele din exterior.

Economii

Dupa ce vei inlocui ferestrele vechi cu termopane,vei observa o reducere destul de importanta a costurilor cu incalzirea sau racirea locuintei tale.

Datorita eficienței energetice sporite pe care le ofera, dupa instalarea termopanelor vei consuma mai puțina energie pentru a menține o temperatura confortabila in casa, ceea ce se va reflecta in facturile mai mici.

Pe termen mediu dar mai ales lung, economiile financiare obținute din reducerea consumului de energie pot fi destul de importante.

Protecție impotriva condensului și a infiltrarilor de apa: 

Termopanele au fost concepute pentru a preveni formarea condensului pe interiorul geamului si astfel evitand deteriorarea acestuia și a zonei din jurul sau.

Sunt deasemenea realizatate sa ofere si o protecție mai buna impotriva infiltrarilor de apa. 

Fata de ferestrele tradiționale, termopanele sunt etanșe și impermeabile, incat apa de ploaie sau umezeala nu va patrunde in interiorul casei tale.

Iti ofera ca propietar de casa un mediu mai sanatos și mai sigur, prevenind astfel apariția mucegaiului și a altor probleme legate de umiditate care iti pot pune sanatatea in pericolul.

Ușurința in intreținere: 

Termopanele sunt fabricate pentru a fi durabile și rezistente in timp. Materialele folosite in realizarea lor, precum PVC sau aluminiu, sunt rezistente la factorii externi și nu necesita o intreținere frecventa. 

Curațarea ferestelor se face cu ușurința folosind soluții de curațare obișnuite sau apa și o laveta umeda.Nu folosite produse abrazive.

Inlocuirea vechilor ferestre cu modelele din termopane vor aduce numeroase beneficii casei tale.

Termopanele reprezinta o alegere inteligenta pentru orice proprietar de locuința.

Daca dorești sa ai o casa mai eficienta din punct de vedere energetic, mai confortabila și mai atragatoare, inlocuirea vechilor tale ferestre cu termopane este o investiție pe care nu o vei regret niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *