Cele mai bune produse pentru epilat

Indiferent de sezon, domnisoarele si doamnele cauta sa arate cat mai bine. Daca si tu iti doresti sa ai o piele fina, incearca produsele din magazinul virtual de cosmetice Amalia. Vei ramane surprinsa de varietatea optiunilor.

Daca dispui de un aparat de incalzit, la fiecare sesiune de epilat vei avea nevoie de o noua rezerva de ceara. Pe aceasta o poti achizitiona de pe site la un pret redus, de numai 6 lei. Exista diverse arome si culori. Spre exemplu, ceara roll-on naturala este de unica folosinta si se recomanda a fi folosita de catre persoanele cu piele sensibila. Ceara este compusa din ingrediente organice precum: ceara de albine, rasini de conifere si extracte din plante. Toate acestea lupta impotriva iritarii si inrosirii pielii. Un alt tip de rezerva este cea cu aloe vera, care are un efect emolient asupra epidermei. Ceara cu azulena protejeaza si ajuta la refacerea imediata a celulelor. Interesant este faptul ca azulena este un compus organic recunoscut pentru proprietatile sale antimicrobiene. Printre cele mai populare tipuri de ceara se numara si cea cu dioxid de titan. Acesta prezinta agenti activi, care in combinatie cu ceara, indeparteaza chiar si firele minuscule. Dintre toate, preferata femeilor este ceara cu ciocolata, care hidrateaza si catifeleaza pielea. 

In cazul in care vrei sa incerci epilatul cu ceara in confortul propriei case, poti cumpara kitul de epilare cu aparat pentru incalzit ceara, 4 rezerve roll-on, ulei si rola de hartie de 100 de metri. Incalzitorul de ceara este dotat cu cablu de alimentare, manual cu instructiuni de folosire si cutie. Rezervele au arome diverse si o cantitate de 100 ml fiecare. Rola de hartie te ajuta in procesul epilarii. Se aplica ceara calda pe piele, apoi hartia, iar cand se raceste, se indeparteaza ceara cu o miscare ferma in directia opusa cresterii firelor de par. Dupa epilare, se aplica uleiul pentru calmare, care se gaseste intr-un flacon de 100 ml. Poti gasi pachetul pe site la doar 89 de lei. 

Daca doresti sa experimentezi epilarea traditionala, ai la dispozitie pe site un kit de epilare care te va ajuta. Setul contine un incalzitor de ceara Prowax-100, alaturi de un cablu de alimentare. Aparatul prezinta un vas de incalzire produs din aluminiu, material care favorizeaza conductia si izolarea termica. Vasul mai prezinta capac si toarta pentru o mai buna utilizare. Se poate incalzi maxim 450 ml de ceara, ajungandu-se la o temperatura maxima de 65 de grade Celsius. In ceea ce priveste consumul, acesta are valoarea de 130 W. Ceara se livreaza sub forma de dischete sau perle. In functie de stoc, pachetul mai poate sa contina si un vas in care se arde ceara. Pentru calmarea pielii dupa epilat, vei putea folosi uleiul din pachet. Sunt incluse si 10 spatule care te vor ajuta sa aplici ceara.  

Pielea fina si catifelata este acum mai usor de obtinut. Ai o multime de optiuni din care poti sa alegi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *