Cele Mai Uimitoare Muzee Auto Din Lume

Fanatici ai mașinilor,avem aventura perfectă doar pentru dvs.!

Noi, la parcare365.ro, înțelegem total oamenii care au o pasiune pentru mașini.

Acesta este motivul pentru care suntem aici pentru a vă povesti despre cele mai bune muzeu auto de pe glob.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre unele dintre cele mai uimitoare muzee auto din lume:

Cité De L’automobile – Franța

Cité de l’Automobile se află în Franța și are cea mai mare colecție de mașini din lume. În muzeu sunt expuse aproximativ 520 de mașini de la 98 de mărci diferite, inclusiv renumitul Bugatti Royale.

Cité de l’Atomobile permite vizitatorilor să exploreze istoria automobilului, datând din 1878 până în prezent. Astăzi, muzeul este, de asemenea, listat ca un sit al patrimoniului național de către guvernul francez.

Muzeul Louwman – Olanda

Muzeul Louwman a fost desemnat drept unul dintre cele mai bune muzee auto din lume. Nu numai că au o colecție incredibilă de mașini, dar Muzeul Louwman are una dintre cele mai extinse selecții de microcaruri din lume. Pentru cei care au o mare obsesie cu mașinile și autocarele clasice, acest muzeu este cu siguranță pentru tine!

Situat în Olanda are o colecție excelentă de peste 200 de mașini. Muzeul a fost înființat în 1969 și este cu adevărat un loc care este foarte recomandat,chiar dacă nu sunteți un fanatic imens al mașinii.

Muzeul Mercedes-Benz – Germania

Muzeul Mercedes-Benz situat în Stuttgart, Germania este unul dintre cele mai populare muzee din lume.

Oaspeții pot afla despre marca Mercedes-Benz, precum și despre alte mărci asociate acesteia. În plus, este oferit un tur al muzeului, unde vizitatorii pot explora spectacolul uimitor al vehiculelor Mercedes, inclusiv numeroase modele de epocă. O altă parte importantă a muzeului este dedicată studenților care doresc să urmeze pregătirea auto. Chiar dacă muzeul s-a deschis abia recent, în 2006, găzduiește aproximativ 850 000 de vizitatori în fiecare an.

Autoworld – Belgia

Autoworld este unul dintre cele mai mari muzee auto din lume. Situat în Bruxelles, Belgia, muzeul prezintă o colecție imensă și variată de peste 250 de mașini de epocă.

Autoworld are, de asemenea, expuse mai multe limuzine care au aparținut cândva familiei regale belgiene.

Când vizitați Autoworld, vi se va oferi o oportunitate excelentă de a cunoaște această cultură auto dispărută.

Autoworld este plin de masini clasice minunate ce oferă o imagine de ansamblu fantastică asupra istoriei automobilelor.

Unele dintre cele mai renumite mărci de mașini pe care le veți găsi aici sunt Alfa Romeo, Porsche și BMW.

Muzeul Ford – Statele Unite ale Americii

Nu în ultimul rând, avem un muzeu recunoscut la nivel internațional – Henry Ford. Situat în Michigan, SUA este un complex masiv, atât cu o zonă interioară, cât și în aer liber dedicată exclusiv lui Henry Ford și revoluției industriale a mașinii Ford.

Acest muzeu spectaculos permite oaspeților să exploreze colecția sa de mașini autentice, atât moderne,cât și cele de epocă. Turul oferit este auto-ghidat și se recomandă cel puțin două ore pentru întregul muzeu, deoarece există multe zone diferite ale complexului de care vă puteți bucura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *