Ce am invatat de la Black Friday?

Am simtit cum este Black Friday, si cu bune, si cu rele. Black Friday este una din zilele noastre din calendar si de-a lungul anilor romanii s-au perfectionat in ceea ce priveste abordarea sa.

Iata cateva sfaturi de Black Friday pentru a te bucura din plin de reducerile pe care le astepti.

1. Cand cumperi haine, stabileste dinainte care sunt masurile tale. Acest lucru este valabil si atunci cand cumpari incaltaminte.

Sigur ti s-a intamplat si tie. Ai cumparat o bluza dintr-un magazin online si cand ai primit-o ai observat ca era prea stramta sau prea larga. Daca stii ce masuri porti la haine, acest lucru te va ajuta sa te misti mai agil in magazinele online atunci cand faci comenzi la reducere de Black Friday. In plus, ai garantia ca poti cumpara cu incredere, fara frustrarea de a returna si a plati cheltuieli suplimentare pe transportul retur. In plus, daca nu stii exact ce masura porti la haine sau la incaltaminte, vei pierde timp in paginile magazinelor online, incercand sa afli aceasta informatie. Prin urmare, este mai intelept sa-ti faci temele in avans, din acest punct de vedere.

2. Fii vigilent/a. Reduceri de Black Friday incep la ora 00:00.

Cele mai multe magazine online care participa la Black Friday 2023 fac publice reducerile noaptea, la ora 00:00. Prin urmare, daca urmaresti un produs anume sau o reducere anume, s-ar putea sa fie mai bine sa faci o noapte putin alba, pentru a putea fi online la aceasta ora tarzie din noapte. Experienta anilor trecuti a aratat ca intr-adevar, magazinele online au inceput sa-si faca publice promotiile la miezul noptii.

Daca pierzi startul promotiilor si incerci sa intri pe site pentru a plasa comanda dimineata la ora 9 sau dupa amiaza la ora 14 s-ar putea sa descoperi ca ai ratat cele mai bune reduceri la produsele pe care ti le doreai si tu.

Pentru ca totul sa fie mai usor, poti sa-ti setezi alarma si sa te trezesti aproape de miezul noptii pentru a fi online si activ atunci cand preturile incep sa cada.

3. Evita interactiunea umana si mai degraba orinteaza-te spre online

Daca ne uitam la ce s-a intamplat anii trecuti de Black Friday, recomandarea ar fi sa avem in vedere in principal magazinele online. Cele fizice cad pe locul 2. Uita de stat la cozi, aglomeratie, imbulzeala si alergatura dintr-un magazin in altul.

Ramai acasa, in propriile pijamale, bea un pahar de suc sau vin si comanda confortabil, de pe canapea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *