Lenjerie pentru viitoarea mireasa

Pentru ca noaptea nuntii sa fie magica, cu siguranta vei opta pentru lenjerie senzuala, de altfel, seturi sexy nu trebuie sa lipseasca nici din bagajul pentru luna de miere. Insa, pentru ziua nuntii, lenjeria trebuie sa fie confortabila, sa se potriveasca cu rochia si cu silueta ta, dar, in acelasi timp, trebuie sa te faca sa te simti senzuala. Amalia.ro  iti ofera un mini ghid despre cum sa alegi lenjeria de mireasa.

Ce se intampla in boudoir este micul vostru secret. Cu toate acestea, ceea ce vei purta sub rochie in rol de mireasa trebuie sa reflecte bun gust si poate chiar sa sublinieze o alta fata a personalitatii tale. Pentru inspiratie, ne-am uitat la ceea ce propun brand-urile de pe piata, iar in galeria foto vei gasi o gama larga de seturi de lenjerie irezistibila. 

Nunta este un eveniment memorabil in viata unei femei, iar datorita agitatie s-ar putea sa uiti pasi importanti, cum este lenjeria perfecta si functionala. Pentru Marea Zi, majoritatea femeilor opteaza pentru lenjerie alba sau in nuante calde de ivoar. Insa, aceste nuante nu sunt un “must”, mai ales daca rochia ta de mireasa are si elemente in culori pastel.

Modelul lenjeriei de mireasa este cel mai important element din “trusou”. Lenjeria trebuie sa se potriveasca cu rochia, iar modelele dificile sunt rochiile cu corset – aici ar fi bine sa ai cupe inserate – sau modelele mulate, cum este rochia sirena – in acest caz ar fi bine sa porti lenjerie care sa iti stranga formele.

Cum alegi lenjeria perfecta pentru rochia de mireasa

Pentru o zi ceremonioasa, confortul si suportul lenjeriei este obligatoriu. Desi senzualitatea este cheia, in ziua nuntii nu vrei sa iti fie frica ca o sa se vada ceea ce nu ar trebui, dar nici sa ai elemente in plus care sa incomodeze. Daca ai o rochie boema, din material lejer, este de preferat sa optezi pentru ceva fara sarme sau balene.

Daca ai un bust discret, poti opta pentru cupe din silicon sau pentru un sutien push-up, insa lucrurile se complica cand “mama natura” a fost mai darnica. Pentru o rochie fara bretele opteaza pentru un sutien-corset, pentru o rochie cu spatele gol mergi pe un sutien sustinator, care se prinde in fata. Orice alegi, daca rochia nu este simpla sau mulata, lenjeria merita sa aiba detalii romantice, dantelate.

Sutienul, sau corsetul, trebuie sa fie acompaniat de un element in partea de jos. Nu uita ca in ziua nuntii, rochia nu o sa iti permita libertate maxima ca sa rectifici pozitia chilotului cand nu sta cum trebuie. Desi multe femei opteaza pentru modelul tanga, el nu este mereu confortabil.

Lista ta de cumparaturi ar trebui sa contina lenjerie potrivita pentru zi, dar si un set sexy si lejer pentru noapte. Apoi, nu trebuie sa uiti de elemente ajutatoare, din lycra, care vor fi sustinatori mai buni decat domnisoarele de onoare.

Ciorapii sunt recomandati, ei pot fi simpli sau cu banda, insa in acest caz vei avea nevoie si de port-jartiera potrivita. Cu toate acestea, nu trebuie sa uiti de jartiera, de preferat intr-o alta culoare fata de cea a rochiei: roz, rosu sau bleu sunt cele mai cunoscute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *