Ce presupune manichiura cu oja semipermanenta si care sunt avantajele ei?

Kit profesional pentru oja semipermanentaSe spune ca o manichiura impecabila este o dovada de feminitate si eleganta pentru orice femeie, asa ca este foarte important ca unghiile sa fie tot timpul curate si ingrijite. Daca te-ai saturat de lacul de unghii clasic, banal, care nu rezista mult timp, atunci incearca oja semipermanenta.

Pe scurt, manichiura semipermanenta presupune folosirea unei oje speciale care se usuca doar cu ajutorul luminii produse de o lampa de unghii cu Ultraviolete, dupa ce unghiile au fost curatate, degresate si pilite, pentru ca produsul sa reziste cat mai mult timp.

Avantaje manichiura ora semipermanenta

  1. Pentru ca seamana cu o oja normala si este disponibila in zeci de culori, cea semipermanenta se potriveste pentru orice tip de unghie, indiferent de forma sau marime.
  2. Manichiura semipermanenta rezista pe unghii timp de doua-trei saptamani, fara ca oja sa sara pe la colturi, sa se zgarie sau sa isi piarda stralucirea.
  3. Intrucat este imbogatita cu vitamina A, oja semipermanenta intareste si hraneste unghiile care se exfoliaza si se rup foarte des, ajutandu-le sa devina mai rezistente in timp.
  4. Daca vrei sa schimbi culoarea unghiilor date cu oja semipermanenta, o poti face fara niciun fel de probleme. Pur si simplu trebuie sa aplici lac de unghii obisnuit pe deasupra. In plus, il poti sterge oricand, pentru ca stratul aplicat la salon nu se deterioreaza din cauza acetonei.
  5. Spre deosebire de manichiura cu gel, oja semipermanenta nu subtiaza unghiile si nu le afecteaza deloc sanatatea, pentru ca pilirea se face cu un instrument foarte fin.
  6. Oja semipermanenta te ajuta sa scapi de obiceiul de a-ti roade unghiile.
  7. In comparatie cu unghiile cu gel, oja semipermanenta este mai putin costisitoare, iar tehnica de aplicare este mult mai simpla.
  8. Pe acest tip de oja pot fi aplicate pietre stralucitoare si poate fi pictat cu diverse modele, fara ca straturile sa fie afectate.

Amalia are in stoc kituri complete pentru oja semipermanenta, pentru aplicare unghii false, geluri UV, pile si pensule speciale pentru machiaj, sabloane de constructie,  precum si produse cosmetice profesionale la preturi foarte accesibile, astfel incat clientii sa profite de cele mai bune oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *