Creare magazin online pe o platforma de ecommerce romaneasca

Ce produse sunt acum in trending in magazinele online?

Vrei sa-ti deschizi un magazin online pe o platfoma ecommerce romaneasca dar nu stii exact ce produse sa ataci? Iata cateva sugestii de la 123market.ro, platforma creare magazin online care te ajuta sa-ti creezi un shop online la cheie in foarte putin timp, cu maximum de beneficii.

Exista mii de produse care se vand online. De aceea, restrangerea optiunilor la un singur produs de nisa poate fi coplesitoare.

  1. Batoane nutritionale. Singura industrie care inregistreaza mai multe vanzari decat cea de nutritie este cea fashion. Industria alimentara si de sanatate se schimba permanent si exista mereu oportunitatea unor noi produse pentru a satisface cele mai recente modele sau diete. Una din tendite o reprezinta batoanele nutrivite.
  2. Papioane. Industria fashion aduce noi tendinte evolutive, ceea ce inseamna noi oportunitati ce pot fi speculate de antreprenori. Papioanele pentru barbati reprezinta un element care devine din ce in ce mai vizibil in zilele noastre, mai ales in revistele masculine. Studiile arata ca exista o crestere in ceea ce priveste cautarile pe motoarele de cautare dupa cuvintele cheie „papion barbati”. Peste hotare, acest keyword s-a dublat ca si numar de cautari.

Ce este interesant la tendintele fashion masculine este faptul ca tot mai multi barbati au inceput sa comande accesorii si produse de imbracaminte/ incaltaminte online.

  1. Ochelari de lemn. Cine ar fi crezut acest lucru? Prima data ochelarii de lemn au putut fi vazut si comandati de pe Alibaba. O cautare scurta pentru „wooden grasses” pe Alibaba intoarce 22603 produse de la 555 furnizori.
  2. Pentru ca exista atat de multi furnizori, nu ar trebui sa ne mire ca exista de asemenea si o cerere puternica de ochelari din lemn. Google Trends sustine aceasta afirmatie.
  3. Se pare ca ochelarii din lemn sunt un produs relativ nou, dar care a inregistrat o crestere constanta aproape in fiecare an din momentul lansarii. Retineti totusi ca un produs ca ochelarii de lemn se pot vinde mai mult in sezonul cald, iar acest lucru este vizibil si in Google Trends. Chiar si asa, ei raman un produs interesant.
  4. Daca vrei sa-ti  creezi un magazin online de ochelari de soare din lemn atunci apeleaza la platforma de ecommerce de la 123market.ro
  5. Ceasuri din lemn. Dupa ochelarii de lemn, ceasurile din lemn reprezinta un alt produs care devine din ce in ce mai popular. Graficul tendintelor arata ca ceasurile din lemn au aparut la sfarsitul anului 2004 si au cunoscut o crestere lenta dar constanta pana in 2012. In ultimii doi ani, cresterea a mai scazut, dar ceasurile de lemn raman un produs foarte iubit de utilizatorii online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *