Destinatii fabuloase pentru o luna de miere de vis

Pentru a va salva de durerile de cap, iata sfaturile noastre pentru a evita o luna de miere dezastruoasa.

Frumusete in alb si albastru: Santorini a devenit un clasic printre destinatiile de a merge in luna de miere si unul dintre favorite pentru cele mai romantice cupluri. Iar senzualitatea formelor sale si combinatia frumoasa dintre casele albastre si albe, cu marea la picioare, il fac un loc unic. Veti fi surprinsi de plajele sale vulcanice precum Perivolos, inconjurate de acoperisuri colorate care contrasteaza cu mediul abrupt. Dar incredibilul lucru pe aceasta insula mica, este posibilitatea de a va bucura de o dupa-amiaza senina, de a va bucura de apusuri de soare frumoase, cu nopti pline de viata. In acest sens, plajele din Perissa si Kamari sunt cele mai apreciate. Daca ceea ce cautati este un paradis cu unele atingeri de distractie si atmosfera, nu mai cautati, aceasta este cu siguranta destinatia voastra.Destinatii fabuloase pentru o luna de miere de vis

Un clasic infailibil: Venetia

Intr-o zi, romantismul a devenit tangibil si a aparut Venetia. Acest oras care iese din ape si dispare misterios sub valuri, este o adevarata sarbatoare pentru simturi. In primul rand, traseele prin canalele sale sunt frumoase si numarul monumentelor istorice si artistice, cum ar fi Palatul Doge, Bazilica San Marcos sau galeria incredibila a Academiei. Dar exista si acele momente de relaxare care va vor face sa le retraiti pentru totdeauna, ca simplul fapt de a degusta o pizza in Campo Santa Margueritta sau de a vizita insula Murano cu fabricile sale speciale de sticla.

Destinatii fabuloase pentru o luna de miere de vis,Un sejur tropical in Punta Cana

Plajele si hoteluri scaldate in soare si romul dominican. Paradisul exista si se numeste Punta Cana. Daca ceea ce doriti este sa uitati de agitatia vietii de zi cu zi si sa va petreceti  luna de miere odihnindu-va intr-un mediu idilic in care totul este conceput pentru a va bucura, avionul trebuie sa aterizeze in acest loc. Pentru a incepe, puteti sa stati intr-unul din numeroasele sale hoteluri all-inclusive, cum ar fi faimosul Casa de Campo, cu plaje fantastice, piscine si petreceri la doar cativa pasi de camera dvs. Dar aceasta regiune ascunde locuri frumoase, cum ar fi vila Altos de Chavn cu un stil medieval unic sau peninsula Saman¡ cu spectacolul balenelor cu cocoasa

Destinatii fabuloase pentru o luna de miere de vis Las Vegas este cel mai mare centru de divertisment din lume si un parc tematic incredibil.

Ca si New York, este cunoscut ca \”orasul care nu doarme niciodata\” pentru cazinourile deschise neintrerupt si distractia garantata 24 de ore pe zi.

Situat in statul Nevada (SUA), Las Vegas se ridica in mijlocul a nicaieri, inconjurat de desertul arid Mojave, care asigura mai mult de 300 de zile insorite pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *