Gene false pentru prima data? Cum le aplici si de ce produse ai nevoie?

Prietena le foloseste, vloggerii se intrec in tutoriale delicioase ca sa-ti explice cum sa le aplici, dar chiar daca aveai pe undeva prin geanta o pereche de gene false tu inca nu le-ai folosit niciodata.

Dar poate ca acum este un moment potrivit. Acum, cand trebuie sa mergi la un eveniment deosebit, azi cand simti nevoia sa faci ceva in plus pentru look-ul tau, acum cand esti dispusa pentru noi experiente. Indiferent de motiv, daca te hotarasti sa-ti pui si tu gene false pentru prima data, iata cateva lucruri care te vor ajuta.

Cum sa aplici genele false?

Daca este pentru prima data cand vrei sa-ti aplici gene false, tine cont de instructiunile urmatoare:

  • foloseste un demachiant pentru a curata pleoapele si genele naturale. Aceasta procedura este obligatorie pentru a elimina urmele de machiaj, dar si grasime sau sebum secretat natural de catre piele.
  • acum ia o penseta, prinde un manunchi din pachetul de gene false pe care l-ai cumparat si cu atentie imbuna capatul de jos in putin adeziv. Rand pe rand vei face acest lucru cu fiecare manunchi, pana cand vei compune o geana frumoasa, lunga si bogata, peste cea naturala.
  • atentie: cand aplici grupurile de gene false tine cont de faptul ca acestea trebuie pozitionate la la 0.5 milimetri de pleoapa
  • este foarte important sa intelegi ca grupurile de gene nu se lipesc pe pleoapa. Trebuie sa eviti sa atingi pleoapele cu adeziv.

Ca sa te simti confortabil si sa deprinzi miscarile corecte, iti recomandam sa repeti operatiunea inainte de a te pregati si a-ti pune gene false pentru un eveniment. Pe lejla.ro gasesti produsele de care ai nevoie

De ce produse ai nevoie pentru a-ti pune gene false:

  • In primul rand trebuie sa cumperi genele. Acestea se livreaza de obicei la set, in cutii, frumos asezate, pentru a-si pastra aspectul cat mai bine. Exista mai multe tipuri de gene in functie de dimensiune: de la 11 mm pana la 15 mm. Unele sunt sintetice, altele din fire naturale.
  • Adeziv pentru aplicare – este transparent. Este de fapt un tub de lipici care ajuta la fixarea genelor. In acest mod ai siguranta ca ele vor sta la locul loc pe tot parcursul zilei (nu se vor desprinde, punandu-te intr-o situatie neplacuta). Unele tipuri de gene false vin la se tu adeziv, dar daca se livreaza fara acesta sau daca vrei sa ai un tub de lipici de rezerva, poti sa cumperi unul suplimentar.
  • Degresant- pentru indepartarea genelor false. Nu incerca sa smulgi genele galse, pentru ca exista riscul sa tragi de cele naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *