Incalzitoare ceara – care sunt cele mai bune solutii?

Unul din aparatele de care vei avea nevoie pentru o aplicare corecta si omogena a cearei este incalzitorul. Probabil ai observat deja ca exista mai multe tipuri de incalzitoare ceara in magazine, dar care se potriveste cel mai bine pentru tine?

Iata in continuare cele mai eficiente incalzitoare ceara:

Cea mai buna solutie: Decantor ceara cu sita 7L – de departe acesta este cel mai util aparat pentru epilarea cu ceara. Este atat de bun incat multe saloane profesionale aleg sa lucreze cu el. Are termostat dublu si doua cuve comunicante fabricate din metal, ambele prevazute cu capac (manerele sunt negre si sigure chiar si atunci cand ceara atinge temperatura maxima – nu se incing). Aparatul este relativ compact (are 65x30x30cm) si o putere de 500 watti. In interior regasim o sita din inox care are rol de filtru pentru ceara.

Dupa ce este incalzita (temperatura maxima putand fi de 105 grade Celsius), ceara trece prin aceasta sita.

Cea mai ieftina si populara solutie de epilare: Incalzitoare ceara simple roll-on, fara baza, Pink. Au pretul doar de 29 de lei si reprezinta cu siguranta cea mai la indemana solutie atunci cand ai la dispozitie un buget mic. Acest tip de incalzitor functioneaza fara baza, are dimensiuni reduse, poate fi manevrat usor si aadaugat in bagaje chiar si atunci cand esti in calatorie. Functioneaza cu flacoane de ceara care se gasesc ca atare in magazine. Pe lateral incalzitorul are o fanta ce permite observarea cantitatii de ceara disponibila inca in rezerva. Este nevoie de circa un sfert de ora pentru a incalzi ceara si pentru a putea incepe operatiunea de epilare.

Dupa aplicare, asezati banda de epilat si indepartati parul nedorit din diferite zone ale corpului (picioare, abdomen, brate etc). Pielea va ramane catifelata si neteda.

Incalzitoare cu ceara duble cu baza (alb-albastru): Reprezinta o varianta imbunatatita a incalzitorului roll-on, fara baza. Functioneaza pe acelasi principiu dar permite incalzirea mai multor flacoane de ceara in acelasi timp. Are un consum redus si este un pic mai practic. Dupa folosire asezati incalzitorul direct in baza, iar ceara va fi in continuare mentinuta fierbinte. Pentru ca sunt doua incalzitoare le puteti folosi pe rand, astfel incat sesiunea de epilare se va finaliza mai rapid. 

Foloseste cu tact si fara stres incalzitoare ceara pentru indepartarea parului nedorit si obtinerea unei piele moi, catifelate. Epilarea devine mai suportabila, mai rapida si are rezultate mai bune, atunci cand folosesti ustensilele potrivite… chiar si la tine acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *