Alege cele mai potrivite pensule pentru machiaj

Atunci cand vine vorba de machiaj, pensulele sunt la fel de importante ca și produsele pe care le aplicam pe ten.

De acceea este foarte important sa alegem cele mai potrivite pensule de machiaj pentru a obtine un aspect cat mai perfect si natural.

Iata mai jos cate sfaturi despre cum sa alegeți pensulele de machiaj potrivite pentru nevoile voastre:

In primul rand trebuie sa cautati sa identificati tipul de pensula care este necesar pentru produsul/produsele pe care trebuie sa aplicati pe tenul vostru.

Pensule pentru fond de ten sunt diferite de cele pentru blush sau pentru fardul de ochi ori ploape.Alegeti modelul de pensula care sa va aplice produsul cat mai uniform si natural.

O pensula de machiaj de calitate este foarte importanta in procesul de machiaj pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a evita eventuale iritatii ale pieli.

Cele mai bune pensule si cele pe care noi de la amalia.ro le recomandam sunt pensule fabricate din par natural.

Astfel de pensule pentru machiaj sunt foarte usor de intretinut si curatat si au o durata de folosinta mai mare decat cele realizate din materiale sintetice.

O pensula atunci cand o alegeti trebuie sa va asigurati ca este dimensiunea potrivita pentru operatiunea de machiaj pe care doriti sa o realizati, spre exemplu o pensula de mici dimensiuni este potrivita pentru fardul de ochi, in timp ce o pensula mai mare este recomandata a fi folosita pentru blush sau pentru aplicarea pudrei.

Daca aveti posibilitate ca inainte de a cumpara un tip de pensula, sa faceti o verificare a lor pentru a vedea cum se simt in mana voastra sau daca exista in magazinul respectiv produse de test pe care le puteti incerca sa vedeti cum se potrivesc pe pielea voastra.

Va recomandam sa faceti o investie chiar daca poate fi un pic costisitoare intr-un set de pensule de machiaj pentru ca este o investie pe termen lung si va ajuta sa economisiti timp si bani pentru ca daca alegeti un produs de calitate durata lui de viata va fi mult mai lunga.

Seturile de pensule contin mai multe tipuri de pensule de la 3-4 modele pana la 15-20 depinde de modelul ales, pot fi pensule pentur gene si sprancene, pentru fard de obraz, ruj, etc.

Unele modele au si husa pentru depozitare si transport din piele sau alte materiale rezistente in timp.

Alegerea pensulelor de machiaj potrivite poate face o diferență semnificativ in aspectul final al machiajului.

Alegeți pensule de calitate, potrivite pentru produsele pe care le utilizați și pentru dimensiunea dorita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *