Ce ai nevoie pentru o epilare perfecta la tine acasa

Pentru o epilare simpla si usoara la tine acasa ai nevoie de urmatoarele produse:

Un incalzitor de ceara este un dispozitiv realizat din plastic sau aluminiu folosit pentru a topi ceara care este utilizata in procesul de epilare.

Incalzitoarele de ceara sunt disponbile intr-o varietate de modele de la cel simplu care incalzeste ceara tip roll on, disponbila in cartus de 100 ml care este de unica folosinta, la cele clasice care au o cuva din aluminiu unde se pune ceara si se incalzeste.Cele mai performante aparate de incalzit ceara dispun si de termostat sau afisare led + alte optiuni in functie de modelul si marca aleasa

Aparatele de incalzit ceara sunt folosite in saloanele de infrumusetare cat si acasa pentru ca sunt foarte usor de utilizat, nu este nimic complicat.

Ceara epilatoare sau depilatoare cum este cunoscuta ea este un produs cosmetic utilizat pentru a indeparta parul de pe corp

Ceara este disponbila sub diferite forme:roll on in tub de 100 ml de unica folosinta care functioneaza cu un anumit timp de incalzitor de ceara, cunoscut si sub denumirea de aparat de incalzit ceara de unica folosinta.

Ceara traditionala care se incalzeste in aparatele clasice, este disponbila sub diferite forme: la caselota de 500 ml sau 1000 ml, se taie din ea si apoi se pune la incalzit in aparatul de incalzit ceara.

Sub forme de dischete rotunde sau perle/bobite de ceara care functioneaza dupa acelasi principiu ca si ceara traditionala la caselota.

Ceara depilatoare se poate utiliza pe mai multe zone ale corpului:maini, picioare,fata, inghinal si poate fi folosita atat de femei cat si de barbati.

In functie de modelul de ceara folosit poate fi incalzita inainte de utilizare sau poate fi direct aplicata pe piele iar apoi indepartanta printr-o singura miscare cu ajutorul benzilor pentru epilare.

Cand este aplicata direct pe piele ea prinde firele de par si cand este indepartata va smulge parul de la radacina.

Ceara depilatoare poate fi achizitionata de la magazinele de cosmetice, saloanele de infrumusetare, magazinele online si se poate folosi la tine acasa daca aveti toate produsele necesare pentru o epilare completa.

Benzile din hartie pentru epilare sunt folosite pentru a indeparta parul de pe corp.

Pentru a utiliza benzile pentru epilat, se aplica pe banda ceara si se pune pe zona dorita si apoi se trage rapid in directia opusa cresterii firelor de par, smulgand parul din radacina.

Acest proces poate parea destul de dureros dar in acelasi timp este foarte eficient.Benzile pentru epilare sund diponibile intr-o forma variata de forme si dimensiuni, ambalare pentru a se potrivi cu toate zonele corpului.

Uleiul de epilat este un produs care se foloseste pentru a calma pielea dupa epilare,fie ca vorbim despre epilarea cu cerea sau cu epilator electri

Uleiul se aplica pe pielea proaspat epilata pentru a reduce senzatia de disconfort, iritatie si pentru o hidratare si o catifelare mai buna a pielii.

Uleiul folosit dupa epilare poate contine diverse arome,ca:avocado,menta,migdale,vitamina E,lamaie,lavada si multe alte.

Cand folosesti un ulei dupa epilare urmeaza instructiunile de utilizare pentru a verifica propietatile fiecarui tip de ulei si pe ce tip de piele se aplica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *