De ce sa folositi geluri uv

Gelurile UV sunt produse pentru unghii care se usuca prin expunere la lumina ultravioleta. Acestea sunt adesea utilizate pentru a oferi unghiilor o stralucire durabila și o culoare intensa

Gelurile uv se pot aplica atat pe unghia normala cat si pe unghiile false.

Care sunt avantajale ale folosirii gelurilor uv:

Au o rezistența crescuta: Gelurile UV sunt mai rezistente decat ojele obisnuite și pot rezista pe unghie pana la doua saptamani fara sa se decojeasca sau sa se zgarie.

Un aspect natural: Gelurile UV pot oferi unghiilor un aspect natural, deoarece sunt aplicate intr-un strat subțire și transparent.

O gama larga de culori, sunt disponibile intr-o varietate larga de culori și nuante, astfel incat poți gasi intotdeauna unul sau mai multe culori care sa se potriveasca gusturilor tale.

Sunt usor de indepartat prin frecarea unghiilor cu un burete umezit in remover sau acetona pentru unghii.

Cu toate acestea, exista și cateva dezavantaje ale utilizarii gelurilor UV pentru unghii, si anume:

Necesita uscare in Lampa uv sau lampa Led, daca nu ai unul din aceste produse acasa nu iti poti face singura la domiciliu unghiile cu gel, deci va trebuie sa te duci la un salon specializat unde se vor aplica costuri.

Poate dauna unghiilor, in cazul in care nu aplici corect gelul pe unghii sau nu il usuci corespunzator in lampa uv, unghiile se pot degrada sau sa apara diverse iritatii.Daca nu esti sigura ca stii sa aplici pe unghie gelurile uv apeleaza la profesionisti din domeniul.

Expunerea unghiei la lumina uv, exista unele preocupari legate de riscul ca unele persoane care folosesc frecvent aceste produse sa aiba de suferit in timp.

Pentru a aplica geluri UV pentru unghii, urmeaza acest proces:

Curața bine unghiile cu o soluție de indepartare a ojei sau gelului, apoi aplica un strat subtire pe fiecare unghie care sa acopere intreaga suprafata, introdu mana in lampa de uscare si lasa 2-3 minte pana cand gelul devine dur.

Aplica al doilea strat de gel si introdu din nou mana in lampa uv pentru alte 2-3 minute, apoi pentru o stralucire intensa aplica un strat de luciu si reintrodu mana din nou in lampa pentru 2-3 minute, daca pe marginea unghiei a ramas luciu, foloseste un burete imbibat in remover si indeparteaza acel exces de gel.

Multe din lampile de uscare gel au optiunea de timer pe care o poti seta si atunci vei sti exact cat timp trebuie sa tii mana in lampa pentru uscarea gelului.

Gelurile uv sunt disponibile si se comercializeaza ori la bucata ori la seturi de 8, 12, 30, 36 depinde foarte mult de la brand la brand de la colectie la colectie.

Preturile lor incep de la 8-10 lei pentru marci ca Sina si ajung poate pana la cateva sute de lei, in functie de marca, cantitate, ambalare, etc.

Geluri uv sunt o optiune buna pentru femeile care doresc unghii puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *