Lampi uv pentru manichiura si pedichiura

Lampile UV pentru manichiura sau pedichiura sunt o tehnologie moderna care a revolutionat industria de infrumusetare a unghiilor. 

Acestea sunt folosite pentru a usca rapid si eficient oja semipermanenta, gelurile color, gelurile uv,unghii false, etc si din acest punct de vedere le face ideale pentru saloanele de imfrumusetare care doresc sa ofere servicii rapide si de calitate clientilor lor cu investii foarte mici.

Preturile pentru un astfel de produs incepe de la 50-60 lei si urca pana la 300-500 lei in functie de model, numar de neoane uv, numar de leduri, putere neoane, putere led si alte caracteristici si optiuni.

Dar ce sunt lampile UV si cum functioneaza acestea? 

Lampile UV sunt dispozitive care emit raze ultraviolete, cu lungimi de unda mai scurte decat ale luminii vizibile. 

Daca doriti sa utilizati o lampa UV pentru a usca oja semipermanenta dupa ce sa aplicat pe unghie, trebuie sa porniti lampa uv, sa introduce-ti mana in lampa timp de cateva minute pana cand oja este completat uscata.Multe modele de lampi uv au optiunea de seta timer la 2 , 3, 6 minute si atunci stii exact cat trebuie sa tineti mana in lampa pentru a usca o oja, un gel, unghii false, etc.

Aceste produse sunt realizate de cele mai multe ori dintr-un plastic durabil, au un design compact ce le face foarte usor de transportat si manevrat dintr-un loc in altul.

Au diverse forme de la cele clasice dreptunghiulare pana la forme ovale, rotunde,vin intr-o multitudine de culori de la clasicul alb pana la amestecuri de culori.

Cele mai utilizate lampi uv sunt cele de 36 W care au 4 neone , fiecare din ele avand o putere de 9 w , sunt deasemenea si cele mai accesibile ca si pret.

Aceste lampi pot fi achizitionate din saloanele de manichiura sau din magazinele de produse cosmetice, dar cea mai varianta gama de lampi uv o gasisi pe internet in magazinele online, ca amalia.ro

Un avantaj major al folosiri lampilor UV pentru manichiura sau pedichiura este timpul de uscare redus. 

Spre exemplu daca este sa facem o comparatie cu uscarea ojei traditionale care poate dura pana la 30 de minute, lampile UV pot usca oja semipermanenta in doar cateva minute, ceea ce este convenabil pentru cei care se grabesc, pentru saloane ca pot avea cati mai multi clienti.

Lampile UV sunt mai eficiente decat uscarea pe cale naturala, pentru ca razele ultraviolete activeaza polimerii din oja si permit uscarea mai rapida.

Exista si dezavantaje ale utilizarii lampilor UV. Iar unul dintre acestea este ca razele ultraviolete pot avea un impact negativ asupra sanatatii pielii sau unghiei daca sunt expuse prea mult timp. 

De aceea, este important sa respectati si cititi cu atentie manual de instruciuni in ceea ce priveste timpul de utilizare, modul de folosire al fiecarui model de lampa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *