Lenjeria de puf in saci de vidat – ce trebuie sa stii

Atunci cand planuiesti sa-ti organizezi casa la cel mai mic detaliu in parte si vrei sa faci o curatenie lucie, organizarea si sistemele de depozitare sunt de nelipsit de la indemana unei gospodine.

Sacii de vidat sunt si ei extrem de importanti, cu precadere pentru cei care au un spatiu extrem de mic la dispozitie pe care trebuie sa-l gestioneze cu atentie.

Prin intermediul acestor saci poti facilita igiena si curatenia in locuinta, dar si sa-ti organizezi mai usor toate articolele din casa, de la haine, la tesaturi. Cu atat mai mult ei vor fi o alegere practica in cazul in care te pregatesti cum se cuvine pentru curatenia de primavara sau de sarbatori. Iar daca intentionezi sa folosesti sacii de vidat inclusiv pentru lenjeriile de pat, trebuie sa stii cateva aspecte importante. 

Lenjeria de puf in saci de vidat – ce trebuie sa stii, afla de la sacividat.ro

Cumpara Saci de vidat haine parfumati

Lenjeria din puf natural este o alegere de top pentru orice locuinta. In sezonul rece, ea iti va veni in ajutor pentru a-ti asigura intregul confort de care ai nevoie. Lenjeria din puf mentine foarte bine caldura corpului astfel incat sa te poti odihni in voie, fara grija unui disconfort termic.

Odata ce se instaleaza sezonul cald, aceste lenjerii nu-si mai ating folosul, dat fiind ca temperaturile calde necesita lenjerie mult mai subtire si care lasa pielea sa respire. Iar depozitarea acestor lenjerii, perne si/sau pilote este amevoioasa, dat fiind ca acestea ocupa extrem de mult spatiu, spatiu de care putini dispun. In acest caz, iti pot veni in ajutor sacii de vidat care pot economisi pana la 70% spatiu, dat fiind mecanismul lor de comprimare.

Daca tesaturile obisnuite nu impun o provocare speciala, lenjeriile din puf apartin categoriei speciale. Odata ce aceste lenjerii sunt comprimate cu ajutorul sacilor de vidat, li se vor modifica nu doar volumul, ci si aspectul acestora. Daca totusi esti dispus sa-ti asumi riscurile aferente, iata cateva sfaturi care sa-ti vina in ajutor.

Sfaturi pentru vidarea lenjeriei de puf:

– foloseste sacii pentru vidat in scopul protejarii acestora de praf sau murdarie oarecare, fara a apela la sistemul de vid pe care il au disponibil acestora;

– videaza lenjeriile doar partial, pentru a evita deformarea masiva a lenjeriile si deteriorarea acestora;

– foloseste saci de vidat de dimensiuni generoase, peste volumul disponibil si dimensiunea lenjeriilor, pentru a evita sa înghesui lenjeria si sa-i afectezi aspectul de ansamblu;

– utilizeaza saci de vidat parfumati pentru a pastra un miros proaspat ce-ti va permite sa le folosesti ulterior, imediat ce-i vei scoate din sacii de vidat.

Asadar, sacii vidati pot fi o modalitate prin care sa economisesti timp si spatiu atunci cand doresti sa faci curatenie in locuinta si ai nevoie de o solutie prin care sa economisesti spatiu. Totusi, ar trebui sa fii atent la lenjeria din puf, care e o adevarata provocare in materie de depozitare. 

2 comentarii la „Lenjeria de puf in saci de vidat – ce trebuie sa stii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *