Cum alegi lenjeria pentru pat?

La un moment dat iti dai seama ca trebuie sa schimbi lenjeria de pat si sa cumperi un model nou, mai frumos, proaspat, curat, care sa-ti aduca somn reconfortant.

Spune drept – cat timp a trecut de cand ai cumparat ultima data o lenjerie de pat? Sa fi fost atunci cand te-ai mutat? Sau poate acum 2 ani? Scapa de cearceafurile decolorate si uzate si alege sa dormi mai bine pe lenjerii de pat frumoase, practice si bine realizate. Chiar se merita sa investesti din cand in cand in lenjerii noi de pat.

In combinatie cu pernele si cuverturile potrivite, cearceafurile si fetele de perna reimprospateaza un dormitor si ii confera un aer nou. Cearceafurile albe sau colorate, cu modele, nu se demodeaza niciodata. Acum gasesti foarte usor modele superbe de lenjerii de pat care se potrivesc cu o anumita tematica a sezonului sau cu modul in care ai decorat dormitorul. Dar, dincolo de aspectul frumos, exista cateva elemente pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand comanzi noile lenjerii de pat.

Materialul din care sunt fabricate

Este printre primele cele mai importante aspecte care ar trebui sa te influenteze in alegerea lenjeriilor de pat. De preferat, este bine sa alegi lenjerii de pat din bumbac sau dintr-un material respirabil. Si lenjeriile foarte moi in care aluneci usor au un aspect nobil si sunt placute la atingere. Cand alegi lenjeriile de pat, vezi ca unele sunt mai subtiri, in timp ce altele sunt mai groase. Cele groase sunt ideale mai ales in timpul sezonului rece. Cu toate acestea, cele groase tind sa aiba o calitate mai buna si sa reziste mai bine in timp. Prin urmare, iti recomandam sa alegi lenjerii de calitate, rezistente, fabricate din materiale bune.

Pentru confort si durabilitate, lenjeriile din bumbac sunt cele mai bune. Daca vrei o tesatura din naturala si respirabila, atunci alege cu incredere bumbacul. Daca esti alergic la coloranti si substante chimice, cauta cearceafuri fabricate din bumbac organic, natural.

Dincolo de materialele de baza, experienta cu lenjeriile de pat poate fi complet personalizabila, pentru ca acum este foarte simplu sa gasiti lenjeriile care se potrivesc preferintelor si somnului dumneavoastra. De exemplu, lenjeriile racoroase sunt proiectate pentru a fi respirabile si pentru a absorbi umezeala. Vezi care sunt optiunile disponibile si alege ceva care sa te ajute sa te odihnesti bine.

In afara de material, uita-te la dimensiune (este esential ca aceasta sa se potriveasca pentru patul tau) si la model. Sigur, modelul tine de preferintele personale, iar acum poti alege sa fii foarte original in amenajarea dormitorului. Pentru lenjerii de pat Cocolino, fluorescente, cu tematica de Craciun, cu fluturi, stelute si alte simboluri, te asteptam in magazinul online market365.ro.

Click aici – https://www.market365.ro/produse/textile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *