Cataloage online cu oferte de amenajare: Jysk, Dedeman si Brico Depot

Alimente recomandate pentru perioada de autoizolare

In contextul pandemiei mondiale provocate de COVID-19, restrictiilor de circulatiei si recomandarilor de a sta in casa, romanii s-au confruntat cu o noua realitate: aceea de a fi nevoiti sa se aprovizioneze cu o cantitate mai mare de alimente, pentru o perioada mai lunga.

Acum poti consulta online cataloagele supermarketurilor mari, cum ar fi Cora, Carrefour, Kafland, dar si lanturile de magazine Mega Image, Lidl, inainte de a iesi la cumparaturi. Faci usor comparatii, te informezi unde gasesti produsele de care ai nevoie sau daca produsele necesare se afla in magazinul tau preferat, de langa casa, si este mai usor sa-ti organizezi traseul de mers la cumparaturi.

In plus, pentru ca acum pot exista diferente majore de pret la produse de acelasi tip, merita sa-ti faci un mic studiu in prealabil ca sa fii sigur ca alegi ce e cu adevarat avantajos pentru tine. Prin urmare, economisesti timp, bani si nervi daca arunci prima data o privire asupra cataloagelor online si apoi te indrepti spre magazinul fizil. Mai mult, sunt magazine care functioneaza online si poti plasa comanda direct cu livrare acasa.

Katalog.ro iti oferta posibilitatea de a cunoaste in orice moment noutatile din magazine. Vezi ultimele oferte la cele mai importante produse, cu care ar trebui sa te aprovizionezi pentru perioada de autoizolare.

Cataloage online Carrefour

In acest cataloage gasesti promotiile si reducerile pentru mai multe produse expuse sau pentru articole din brandul propriu. De la Carrefour poti cumpara pentru perioada de autoizolare:

– carne

– produse de panificatie

-zahar, ulei si orez

– malai, paste

– cafea

– ceai

– dulciuri

– fructe si legume

– bauturi.

– conserve si alimente congelate.

Cataloage online Cora

Si la Cora poti gasi solutii complete ca sa te aprovizionezi pentru perioada de carantina. Faci o cumparatura cu mai multe produse si alimente de consumat in perioada de auto-izolare. Iata cele mai importante alimente pe care le gasesti la Cora:

– peste si carne

– produse de panificatie

– conserve, zacusca

– condimente pentru mancaruri

– alimente congelate

– faina si ulei etc.

Acum stii: cea mai simpla metoda pentru a accesa ofertele in format digital, indiferent de localitatea in care te afli, poti apela la www.Katalog.ro Profita de oportunitatea de a economi bani si de a face alegeri excelente de fiecare data. Scutesti drumuri, faci usor comparatii si esti mereu in control. Aboneaza-te la newsletter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *