Ai o mobila veche de care vrei sa scapi?

Cu cât de apropie anotimpul călduros, din ce în ce mai mulți oameni fac curățenie generala în casa, renovări, schimbări majore sau construiesc ceva nou. Dar în urma acestor lucrări fie ele  de renovare sau doar înlocuirea unei simple piese de mobilier veche din casa cum ar fi o biblioteca foarte mare din sufragerie, rămân o mulțime de deșeuri care trebuiesc aruncate la gunoi. Pentru ca legea interzice sa arunci la tomberon resturile la construcții și amenajări, cel mai ideal ar fi sa chemi o companie specializata în transport moloz care îți poate ridica de la adresă atât molozul rămas de la construcții cât și mobila veche pe care vrei sa o arunci. Deci, mai ales dacă stai la bloc și nu ai unde sa depozitezi sacii de moloz pana găsești alta soluție, serviciul de transport moloz este cea mai potrivita opțiune pentru tine.

De ce sa alegi serviciul de transport moloz?

  1. Este cea mai rapida opțiune de a scăpa de deșeurile ramase în urma renovărilor. Chiar dacă ai o cantitate mare de moloz sau un mobilier vechi pe care vrei sa îl duci la reciclat, în cel mai scurt timp de când contactezi firma, o echipă v-a fi la tine la adresa pentru a încarca molozul în saci sau pentru a căra mobila la mașină de transport. Pentru ca timpul este foarte important pentru tine, în timp ce echipa îți ridica deșeurile din apartament sau din curte tu te poți ocupa de orice altceva.
  2. Este cea mai sănătoasă soluție pentru tine și familia ta dar mai ales pentru mediul înconjurător. O mulțime de saci de moloz sfârșesc prin a fi aruncați de trecători pe la marginea drumului și a pădurilor, ceea ce este o mare problema pentru sănătatea naturii. Alegând serviciul de transport moloz, sacii de moloz și lemnul mobilei vor fi duse la un centru de depozitare unde urmează sa se recicleze materialele ce se pot recicla.
  3. Cel mai ieftin mod de a scăpa de resturile de lemn și de bucățile de cărămidă ramase de la construcții. Prețul pentru un sac de moloz pornește de la chiar 3-4 lei, deci oricât de mulți saci ai avea tot este avantajos sa alegi acest serviciu.

Intra pe linkweb.ro si alege sa contactezi o firma de transport moloz din orașul tau și sa te bucuri de o curte mai curata. Chiar dacă ai nevoie doar sa transporți o mobila la alta adresa, poți apela cu încredere la acest serviciu și sa soliciți o mașină pentru transport mobila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *